Logitech G203 Lightsync mouse iyi midir?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,032
Bütçe
180
1 Yıllık razer mousem kafayı yedi sol tıkı çok nadiren düzgün bir şekilde basıyor ve kayması çok sıkıntı sürekli tutukluk yapıyor, csgo oynarken adeta eziyet çekiyorum. Bu mouse hakkında bilginiz var mı, iyi midir ve sorun çeker miyim bu mouse ile? Önerilerinizi bekliyorum. Genellikle CS:GO oynadığım için bu boyutta(küçüklükte) bir mouse tavsiyesine de açığım. Bütçem max olarak başlıkta yazıyor.

1 Yıllık razer mousem kafayı yedi sol tıkı çok nadiren düzgün bir şekilde basıyor ve kayması çok sıkıntı sürekli tutukluk yapıyor, csgo oynarken adeta eziyet çekiyorum. Bu mouse hakkında bilginiz var mı, iyi midir ve sorun çeker miyim bu mouse ile? Önerilerinizi bekliyorum. Genellikle CS:GO oynadığım için bu boyutta(küçüklükte) bir mouse tavsiyesine de açığım. Bütçem max olarak başlıkta yazıyor.
İyi diyorlar logitech klavye kullanıyorum çok memnunum kaliteli bir firma ancak gaming mouse olarak hiç kullanmadım düz ofis mouseunu kullanıyordum eskiden 2-3 yıl götürdü ucuz olmasına rağmen

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
F/P olan bir mouse alırken prodigy olmamasına lightsync olmasına dikkat et.
Ben g203 prodigy kullanıyorum

• Beğen
Güzel mouse elinize oturursa alabilirsiniz.
Her mouse ile uyum sağlayabiliyorum hocam benlik sıkıntı yok, bu fiyatına göre zaten çok güzel bir mouse fakat belki daha güzeli önerilir diye bütçe yazdım. Teşekkürler yorumunuz için.

MÜKEMMEL BİR MOUSE SORULARI ALAYIM ?

• Beğen
Her mouse ile uyum sağlayabiliyorum hocam benlik sıkıntı yok, bu fiyatına göre zaten çok güzel bir mouse fakat belki daha güzeli önerilir diye bütçe yazdım. Teşekkürler yorumunuz için.
Küçük bir mouse yani ona göre tercih edin yoksa bu bütçedeki en iyi mouse diyebiliriz.

• Beğen
F/P olan bir mouse alırken prodigy değil de lightsync olmasına dikkat et.
Ben g203 prodigy kullanıyorum
Derken hocam yani dediğinize göre benim anladığım sanki parodigy daha iyi mi demek istediniz? Ve neden dikkat etmeliyim, aralarındaki farklar nelerdir? Bilgilenndirirseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gembpavır daha iy ben kullanıyorum loci çöp
BKBWQOEUJUI12B3BJH21UI3J12B3(!) umarım dalga geçiyordur.

Derken hocam yani dediğinize göre benim anladığım sanki parodigy daha iyi mi demek istediniz? Ve neden dikkat etmeliyim, aralarındaki farklar nelerdir? Bilgilenndirirseniz sevinirim.
Hocam hayır. Biraz karışık olmuş cümlem.
Prodigy modelde çift tıklama sorunu oluşuyor bazı kullanıcılarda bunu lightsync ile çözdüler ve ARGB çok daha güzel. Alırken Lightsync alın sizi üzmez

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,808
Üyeler
189,162
Son üye
ApeiroN_
Geri