monsterın kendi sitesindeki red mi peki?Pusat K3 Pro'nun Red ve Blue olan sürümleri var. Pusat K3 Pro al.
400 e kadar önerebilceginiz en iyisi k3 pro mu mekanik red olarak?Şuan çıkan pusat k3 prolar red switch. Ben G213 zamanında kullandım o fiyata mekanik klavyeler bulunabiliyor. Mekanik klavyeler varken mekanik hisli almak saçma bence. Ben yaşamadım fakat çok sorun yaşayanlar var G213 ile.
baska var mı 400 e mekanik red?G213 de iyi kotu denemez ama suanda 400 e pusat daha mantıklı mekanik ve sağlam klavye onu tercih et.
pusat cıktıgından beri fiyat degismedi bi ufak indirim olur mu acaba beklesem mi?Aynen red switch, 400 e redragon diye bir marka var ama pusat daha iyi. Sen onu tercih et.
Piyasada çok fazla yok indirime girer mi pek bilemem ama çok fazla sitede satılmıyor yeni bir klavye.pusat cıktıgından beri fiyat degismedi bi ufak indirim olur mu acaba beklesem mi?
evet biliyorum 3 aylık falan ama daha da cıkar mı fiyat bi yandan onu dusunuyorum, bi yandan da indirim zamanı gelmiş en yakın indirimlerde diye düsünüyorum aradayım.Piyasada çok fazla yok indirime girer mi pek bilemem ama çok fazla sitede satılmıyor yeni bir klavye.
Piyasada çok fazla yok indirime girer mi pek bilemem ama çok fazla sitede satılmıyor yeni bir klavye.
400 den 300 e falan düşeceğini sanmiyorum zaten piyasada suanda cok rakibi yok. Düşse bile max 15 20 tl bise düşer, acileyetin varsa al. Yoksa bekle ama dediğim gibi cok bise bekleme.evet biliyorum 3 aylık falan ama daha da cıkar mı fiyat bi yandan onu dusunuyorum, bi yandan da indirim zamanı gelmiş en yakın indirimlerde diye düsünüyorum aradayım.
Mesaj otomatik birleştirildi: