Logitech G29 3 defa garantiden geri geldi

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,488
Logitech G29 direksiyon setimin pedalları basılı kaldı 1.yolladığımda Arızam giderilmedi 2. Sefer yine giderilmedi hatta daha kötü hâl aldı 3.Seferde fren basılı kalıyordu bu sefer de gaz basılı geldi.

Değişim de yapmıyorlar bir daha yollayacağım sizce nasıl bir süreç izlemeliyim?

Yıllar önce garantisinin bitmesine 10 gün kalan g27 seti olan birinin piyasaya sunulmadan g29 alması videosunu izlemiştim.
Logiteche mail atmıştı ve ürünündeki sorunları bahsetmişti firma kendisine bu arızanın çözülmeyeceğini ve yeni bir ürün isteyebileceğini söylediğinde g29 isteyip getirtmişti. Bence sende bir mail at ( Logitech Türkiyeye değil)
Belki ürün değişimi yaparlar

Logitech G29 direksiyon setimin pedalları basılı kaldı 1.yolladığımda Arızam giderilmedi 2. Sefer yine giderilmedi hatta daha kötü hâl aldı 3.Seferde fren basılı kalıyordu bu sefer de gaz basılı geldi.

Değişim de yapmıyorlar bir daha yollayacağım sizce nasıl bir süreç izlemeliyim?
Aldığın yere değil logitech desteğe yaz yenisini gönderiyorlar.

Yıllar önce garantisinin bitmesine 10 gün kalan g27 seti olan birinin piyasaya sunulmadan g29 alması videosunu izlemiştim.
Logiteche mail atmıştı ve ürünündeki sorunları bahsetmişti firma kendisine bu arızanın çözülmeyeceğini ve yeni bir ürün isteyebileceğini söylediğinde g29 isteyip getirtmişti. Bence sende bir mail at ( Logitech Türkiyeye değil)
Belki ürün değişimi yaparlar
Tamamdır mail atarım bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığın yere değil logitech desteğe yaz yenisini gönderiyorlar.
Mail olarak mı yoksa insta sayfası falan mı var? Mailse adresi yazarmısınız?

Tamamdır mail atarım bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim video bu.
G29 çıktıktan sonraymış bu arada hatam varmış kusura bakmayın.

Tamamdır mail atarım bi

buraya tıklayıp sohbete tıklayabilir misiniz.

hocam nasıl desteğe yazıyoruz yardımcı olabilir misiniz?

bu siteye girin ortadaki arama yerine kullandığınız ürünü yazın sonra bize ulaşın a basın aşağı için eğer mail girebileceğiniz yer çıkarsa oradan yapın çıkmazsa sohbete basın

ben logitech klavyem için canlı desteğe yazdım fakat aldığınız yere gönderin dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,937
Üyeler
189,356
Son üye
Blackss
Geri