Neler Yeni

Logitech g29 direksiyon seti alınır mı ?

N3XT_D4Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgür
Merhabalar, logitech g29 direksiyon seti almayı düşünüyorum.Logitech g29 hakkında bilgisi olan , artı ve eksilerini bilen yada başka bi direksiyon seti önerisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Merhabalar, logitech g29 direksiyon seti almayı düşünüyorum.Logitech g29 hakkında bilgisi olan , artı ve eksilerini bilen yada başka bi direksiyon seti önerisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
alınır

EsdeathSama

80+ Bronze
Uzun süreli kullanımda dişli sistemden dolayı takırtılar yapıyor yani evinde başkaları varsa geceleri kullanım için pek uygun değil. Onun dışında mükemmel direksiyon ve pedalları var. Pedalların potansiyometresi o kadar iyiki segmentinin çok üstündekilere eşit bir kalitesi var.

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Deniz Ayaz Ocak
Alınmaz Aynı fiyta t150 pro aliniyor hata para artiyo viteste TH8S aliniyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Artı şu mükemmel zevkli eksi yanı çok yer kaplıyor masaya koyarsan eğer tabii sök tak yaparsan sıkıcı hale geliyor ama aparatla alırsan stand ile ona takarsın rahat edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe varsa trustmaster bak kayışlı sistem mükemmel bir şey şaha bile kaldırsın araçları

Son düzenleme:
Top Bottom