Neler Yeni

LOGİTECH G29 FEEDBACK NASIL KAPATILIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MURAT TEMUR
Feedback nasıl kapata bilirim ?

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
logi hub olmalı base ffb ayarlarını değiştirebileceğin bir driver vardır siteden indir öle bak ama ffb kapatacaksan niye g29 dostum bence kapatma

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Bilgisayar Sistemleri
Logitech'in yazılımından sertlik ayarını ayarlayabilirsiniz. %10 ideal bir değer.
Oyundan da direksiyon merkezlemesi ayarını kapatacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MURAT TEMUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
logi hub olmalı base ffb ayarlarını değiştirebileceğin bir driver vardır siteden indir öle bak ama ffb kapatacaksan niye g29 dostum bence kapatma
yeni kullanmaya başladım ilk etapta yazılım kaynaklı feedback çalışmıyordu sonra doğru bir sürümle düzelttim şimdi de oyunlarda gereksiz bi zorluk oldu bi türlü kapatamıyorum

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
Oyun dışındayken merkezlemeyi kapatmanın bi yolu yok çünkü o zaman direksiyon kendini kapalı tutuyor, yani kendini 'kullanılmıyor' moduna alıyor. Sertliği de bu yüzden. O sertlik ayarı da değiştirilemez yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MURAT TEMUR
Logitech'in yazılımından sertlik ayarını ayarlayabilirsiniz. %10 ideal bir değer.
Oyundan da direksiyon merkezlemesi ayarını kapatacaksınız.
komple kapatmanın bi yolu yokmu ghub taki merkezleme ve derece ayarları yetiyordu bana tercihim feedback in hiç çalışmaması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun dışındayken merkezlemeyi kapatmanın bi yolu yok çünkü o zaman direksiyon kendini kapalı tutuyor, yani kendini 'kullanılmıyor' moduna alıyor. Sertliği de bu yüzden. O sertlik ayarı da değiştirilemez yani.
sertlik ayarı oyuna girince oyuna göre senkronize oluyor benim isteğim ghubta yaptığım ayarlar olsun sadece bu da feedback kapalıyken oluyordu şimdi feedback açık olduğu için oyun içi ayarlarda çalışıyor hep

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
komple kapatmanın bi yolu yokmu ghub taki merkezleme ve derece ayarları yetiyordu bana tercihim feedback in hiç çalışmaması
Mesaj otomatik birleştirildi:

sertlik ayarı oyuna girince oyuna göre senkronize oluyor benim isteğim ghubta yaptığım ayarlar olsun sadece bu da feedback kapalıyken oluyordu şimdi feedback açık olduğu için oyun içi ayarlarda çalışıyor hep
Komple kapatma yok gibi başka yerlere de baktım sistem duruyor kenarda kullanmadığım için hatırlamıyorum ama sertlik en azdayken zaten geri bile toplamayacak gibi oluyordu oyun değil program ayarlarıyla çalıştırıyordum diye hatırlıyorum ben forza 4 / ets 2 için diğer oyun vs. durumlarını bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MURAT TEMUR
Komple kapatma yok gibi başka yerlere de baktım sistem duruyor kenarda kullanmadığım için hatırlamıyorum ama sertlik en azdayken zaten geri bile toplamayacak gibi oluyordu oyun değil program ayarlarıyla çalıştırıyordum diye hatırlıyorum ben forza 4 / ets 2 için diğer oyun vs. durumlarını bilmiyorum.
anladım bende sadece ghub ın ayarları ile çalışsın istiyorum bakalım yapa boza çözücem bi şekilde ilk kurulumda feedback yoktu gayet memnundum :)

Top Bottom