Yardım LOGİTECH G29 ithalatçı garanti farkı nedir?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,168
23 ay Logitech garantili trendyoldan aldım dedi
23 ay ithalatçı garantiliymiş trendyoldan alınma
12.000e anlaştık shifterlı
Bende olmaz dedim 11teklşf ettim garanti muhabbetinden sonra sizce çok fark eder mi? Alınır mı
Amacım 2 3 ay kullanıp satmak fazla zarar etmek istemiyorum

Ekler

• IMG_3301.webp
    IMG_3301.webp
    167.5 KB · Hit: 32
23 ay Logitech garantili trendyoldan aldım dedi
23 ay ithalatçı garantiliymiş trendyoldan alınma
12.000e anlaştık shifterlı
Bende olmaz dedim 11teklşf ettim garanti muhabbetinden sonra sizce çok fark eder mi? Alınır mı
Amacım 2 3 ay kullanıp satmak fazla zarar etmek istemiyorum
11 e verirse al . Olabildiğince düşürmeye çalış fiyatı

Garanti yok demek çok iyi fiyata denk gelmiyorsa uğraşılmaz.

Son düzenleme:
Hızlı satmak istesem 10a gider anca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki üründen yana sorun yaşar mıyım
Yüksek ihtimal yaşamassın . Ama temiz mi , bir yerinde bişey varmı iyice irdele .

itahlatcı garantisi demek logitech resmi distributoru tarafından ülkemize getirilmemiş farklı bir firma tarafından ithal edilmiş ürün demek. Eğer ithal eden firma köklü iyi bir firmaysa muhtemelen ilgilenir ürünün kendi servisine gönderemz fakat anlaşmalı oldupğu bir servise baktırır sorun vasra değişim vs. yapar Güvenli mi hayır tamamen insafına kalmış hakların var mı evet bir fatura mevcutsa tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsin fakat si,zin durumda 2. el üründe fatura sahibinin itiraz etmesi gerekli. Sonuçta önce bir faturayı görmek isterdim hangi firmadan almış kontrol ederdim ve garanti süresi boyunca sorun olursa her türlü konuda yardımcı olabilecek mi sorardım.

Yüksek ihtimal yaşamassın . Ama temiz mi , bir yerinde bişey varmı iyice irdele .
arkadaş eve çıkarıp bana kurabileceğini driver ayarlarını yapabileceğini söyledi ama ev müsait değil maalesef o yüzden göz ucuyla bakıp teslim alacağım.

arkadaş eve çıkarıp bana kurabileceğini driver ayarlarını yapabileceğini söyledi ama ev müsait değil maalesef o yüzden göz ucuyla bakıp teslim alacağım.
zaten kapıma kadar getirecek gidip orda kontrol şansımda olmadı nasip diyelim. 15 20 dk içinde buraya gelmiş olur girdik bi yola beni ürünün sağlamlığından çok aile içi çatışma düşündürüyor :D

zaten kapıma kadar getirecek gidip orda kontrol şansımda olmadı nasip diyelim. 15 20 dk içinde buraya gelmiş olur girdik bi yola beni ürünün sağlamlığından çok aile içi çatışma düşündürüyor :D
Evdekiler ne heves bıraktı ne bir şey.
12700e sattım bugün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri