Elim biraz büyük. Fakat Parmak ucunda tutuyorum. Küçük olduğunu biliyorum fakat tutuşumdan dolayı çok sıkıntı olmadı ve mouse piyasına baktığımda 150 TL uygun geldi fakat tabii biraz daha büyük olup yakın performansta bir mouse olsa benim için daha iyi olur.Öncelikle G300s küçük bir mouse elinin büyüklük oranına ve tutuş tarzına göre tavsiye verelim.
Eğer bunları yazarsan yardımcı olurum.
Claw ile fingertip arası bir şey tutuyorum. Bir de biraz araştırdım bu fiyat aralığında logitech ile beraber gamepower ürünlerini de öneriyolar onlar nasıl?Öncelikle G300s küçük bir mouse elinin büyüklük oranına ve tutuş tarzına göre tavsiye verelim.
Eğer bunları yazarsan yardımcı olurum.
sen 1.90 arkadaş değilmişin olmaz sana o bane 80 tl eline uyarmı bilmiyom ama iyi mouseMerhaba arkadaşlar. A101'de Logitech G300s 149 TL ve normal fiyatı 200 TL civarı. Almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım yoksa bu fiyat bandında daha iyi ve kalitelisini bulabilir miyim?
Aynen, muhtemelen çok küçük kalacak. Ben de önerilerden sonra Bane düşünmeye başladım. İkinci bir opsiyon olarak da ya Ursa ya da G102 Prodigy düşünüyorum. Fakat hiçbir sitede boyutlar ile ilgili bir şey yazmıyor.sen 1.90 arkadaş değilmişin olmaz sana o bane 80 TL eline uyarmı bilmiyom ama iyi mouse