Parasını hak etmeyen mouselardan birisi normaldir 1 hafta kullandım sonra yere vura vura kırdım. Pek bir şey beklemeLOGİTECH G300S
benim 1 buçuk yıl oldu da bi anda baş gösterdi nasıl halledebilirim ki yaParasını hak etmeyen mouselardan birisi normaldir 1 hafta kullandım sonra yere vura vura kırdım. Pek bir şey bekleme
Sorun ne? Daha açık anlatabilir misin?benim 1 buçuk yıl oldu da bi anda baş gösterdi nasıl halledebilirim ki ya
dostum 20 kere tıklıyosam 16 17 tanesini algılıyor bu da mmofps oyunlarında benim performansımı düşürüyorSorun ne? Daha açık anlatabilir misin?
o mouse kronik sorunlu hocam garantisi varsa garantiye gönderin yenisini gönderiyorlardostum 20 kere tıklıyosam 16 17 tanesini algılıyor bu da mmofps oyunlarında benim performansımı düşürüyor
Ona sizin bir çözüm bulmanız zor, süresi devam ediyorsa garanti servisine başvurundostum 20 kere tıklıyosam 16 17 tanesini algılıyor bu da mmofps oyunlarında benim performansımı düşürüyor
maalesef garantisi bittiOna sizin bir çözüm bulmanız zor, süresi devam ediyorsa garanti servisine başvurun
Ücretli servisleri varsa ona bakabilirsiniz, tam bilmiyorum ben öyle bir şey var mı yok mumaalesef garantisi bitti
switchle alakası olabilir miOna sizin bir çözüm bulmanız zor, süresi devam ediyorsa garanti servisine başvurun
Oradan bir arıza var zaten.switchle alakası olabilir mi
switch değiştirsem mousenin anakatına bi sıkıntısı olur mu daha önce dneemiştim bi başka mousemde mousenin ışığı yanıyor idi fakat değiştirdiğim switch çalışmadıOradan bir arıza var zaten.