Neler Yeni

Yardım logitech g300s mouse'um pc'den bağlantısını koparıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Kalkar
arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bi hatam olursa affola

ağustos ayında almış olduğum g300s mouse'um pc açıldıktan 15 dk sonra 5dk'da bir bazen iki kere üst üste pc'den bağlantısını koparıyor dün pc'de oyun oynarken hiçbir sıkıntı yoktu birçok yöntem denedim fakat hiçbiri işe yaramadı...

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Başka USB portuna takarak deneyin. Port sorunlu olabilir. Mouse sorunlu mu anlamak için de başka bir bilgisayara takın. Başka bilgisayara takınca da kopma devam ediyorsa mouseta sorun vardır. Yani sorun mouse da mı pcdemi önce onu tespit edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Kalkar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka USB portuna takarak deneyin. Port sorunlu olabilir. Mouse sorunlu mu anlamak için de başka bir bilgisayara takın. Başka bilgisayara takınca da kopma devam ediyorsa mouseta sorun vardır. Yani sorun mouse da mı pcdemi önce onu tespit edin.
Bilgisayarımdaki bütün portları denedim hepsinde bağlantı koparıyor ama başka bi pc'de denediğimde bağlantı koparmıyor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O zaman bilgisayarınızda bir problem var.
Güç ve uyku ayarları/Ek güç ayarları/ kullandığınız profilin yanındaki "plan ayarlarını değiştir"/Gelişmiş güç ayarlarını değiştir/ oradan da aşağıda bıraktığım görüntüdeki ayarı devre dışı bırakın.
1639760814583.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Kalkar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman bilgisayarınızda bir problem var.
Güç ve uyku ayarları/Ek güç ayarları/ kullandığınız profilin yanındaki "plan ayarlarını değiştir"/Gelişmiş güç ayarlarını değiştir/ oradan da aşağıda bıraktığım görüntüdeki ayarı devre dışı bırakın.
Alıntıyı görüntüle
Dediğiniz ayarı daha önceden denemiştim ancak sonuç yine aynı...

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    35.1 KB · Hit: 18
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,658
Üyeler
164,357
Son üye