Neler Yeni

Logitech g402 vs g502

sanders

80+ Bronze
hangisi alınır ?

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
502 sensörü daha iyi ve daha güncel bütçe varsa 502 tercih edilmeli.

01adanalı

80+ Silver
hangisi alınır ?

Bütçe sorun olmazsa Endgame Xm1r öneririm.
El boyutu ve tutuş şekli nedir?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
hangisi alınır ?

G502, hem büyüklüğü ve tuş yoğunluğuyla beraber baya iyi bir mouse. Hero RGB modelinde ağırlık takılıyor muydu hatırlamıyorum ama varsa ağırlık takma olayı da baya iyi. Hem daha klas duruyor bence :D

01adanalı

80+ Silver
bunu'da alırım bu iki modelden hangisi daha uygun bana
G502 çok ağır bir mouse ve Xm1r'a göre kötü bir mouse.
Xm1r çok daha iyi bir mouse ve gayette uygun olur.
Xm1r skatezi olsun kablosu olsun switchleri olsun G502'yi yer.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hem 402 hem de şu an 502 kullanan biri olarak, net cevabım 502 çok daha güzel. Tabii ağır fare seviyorsan (hiç ağırlık takmadan da yeterince ağır). Hafif fare seviyorsan kablosuz 502 çok rahat olur, ancak ben kablosuzları sevmiyorum.
Diğer marka modeller hakkında hiç bir fikrim yok, Corsair Dark Core çok beğendim modelini ancak kablolusu yok sanırım ve o yüzden almadım.
Şarjı unutunca oyunun ortasında bağlantı gidince en iyi farenin muhteşem özellikleri beni mutlu etmiyor, o oyunun ortasında giden fare zaten oyunu kaybettiriyor. O yüzden ben kablolulardan yanayım. Benim gibi şarjı unutuyorsan ve bu senin için de sorunsa kablolu fare almanı öneririm.

Son düzenleme:

sanders

80+ Bronze
Hem 402 hem de şu an 502 kullanan biri olarak, net cevabım 502 çok daha güzel. Tabii ağır fare seviyorsan (hiç ağırlık takmadan da yeterince ağır). Hafif fare seviyorsan kablosuz 502 çok rahat olur, ancak ben kablosuzları sevmiyorum.
Diğer marka modeller hakkında hiç bir fikrim yok, Corsair Dark Core çok beğendim modelini ancak kablolusu yok sanırım ve o yüzden almadım.
Şarjı unutunca oyunun ortasında bağlantı gidince en iyi farenin muhteşem özellikleri beni mutlu etmiyor, o oyunun ortasında giden fare zaten oyunu kaybettiriyor. O yüzden ben kablolulardan yanayım. Benim gibi şarjı unutuyorsan ve bu senin için de sorunsa kablolu fare almanı öneririm.

şuan zowie fk1 kullanıyorum logitech kullanmadım uzun zamandır logitech alacağım ağırlıkları çıkardığım zaman ağırlığı ne kadar düşüyor​

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert

şuan zowie fk1 kullanıyorum logitech kullanmadım uzun zamandır logitech alacağım ağırlıkları çıkardığım zaman ağırlığı ne kadar düşüyor​

Kusura bakma foruma bir süre bakamadım. İnternetten aratınca ağırlıkları yazıyor.
121 gram boş ağırlığı, dolusu 139 gram (G502 Hero). Kademe kademe artırıp azaltabiliyorsun. Ben boş kullanıyorum.
Senin fare ise 90.7 gram yazıyor internette. 30 gram fark ciddi bir fark, başlarda alışamayabilirsin. Dediğim gibi ağır bir fare G502.

Kablosuz modeli boş hali 114 gram (G502 lightspeed).
142 gram Corsair Dark Core "SE" (kıyas yapman için yazayım), "PRO" modeli ise 133 gram. Çok daha ağır bir fare.

Son düzenleme:

01adanalı

80+ Silver

Niye Endgame Xm1R bakmıyorsun?

Top Bottom