Neler Yeni

🔥İndirim Logitech G410 Atlas Klavye 618 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Genel bakacaksak berbat ötesi klavye

Ama 610 TL ye bilmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Romee G switch kötü direkt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten değerlendirmeleri de baya kötü

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
nk
kuzene yiğene hediyelik alınır

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871

(Russian/UK)​

d1xl1te

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan d1xl1te
Csde ruslara cevap vermek için alınır. Fiyatına göre mükemmel.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Zamanında uzun süre kullandım, switchlerinden şahsen aşırı memnundum basış hissiyatı yumuşak ancak aynı zamanda tactile hissiyatı da veriyor. ışıklandırması da switchlerin tasarımı sebebiyle oldukça güzel, Ama kesinlikle uzun ömürlü değil, 1 sene kullanımdan sonra bir sürü tuş çift basmaya veya basmamaya başlıyor, alkol veya kontakt sprey ile temizleyince bir süre düzeliyor ancak tekrar oluyor, switchler kronik sorunlu. Alır kullanır sorun yaşarsanız logitech destek ekibi anında yenisini/muadil modelini gönderir. Bence bu fiyata alınır.

d1xl1te

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan d1xl1te
Zamanında uzun süre kullandım, switchlerinden şahsen aşırı memnundum basış hissiyatı yumuşak ancak aynı zamanda tactile hissiyatı da veriyor. ışıklandırması da switchlerin tasarımı sebebiyle oldukça güzel, Ama kesinlikle uzun ömürlü değil, 1 sene kullanımdan sonra bir sürü tuş çift basmaya veya basmamaya başlıyor, alkol veya kontakt sprey ile temizleyince bir süre düzeliyor ancak tekrar oluyor, switchler kronik sorunlu. Alır kullanır sorun yaşarsanız logitech destek ekibi anında yenisini/muadil modelini gönderir. Bence bu fiyata alınır.
Bozulursa Logitech destek tahminen G Pro klavye falan gönderir😃 Çoook bonkörler bu konuda, hem de tahminen 1-2 tuşu basmayan rusça klavyeniz elinizde kalır. Logitech geri bile istemiyor çoğu zaman.

mkoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustafa kemal öztürk
arkada;lar alinir mi almayi. Şu an mebran kuollanıyorum. Ghosting falan oluyor. Bu iyi midir eski bir klavye. Switchleri ses çıkartır mı. Buna benzer klavyleere 1500 tl vermeye gerk va rmı

Xarun

80+
Almayı düşündüğüm klavyeydi fiyatı da efsane ama yorumları görünce vazgeçtim.Bir de bu russian/uk modeller garantisiz oluyor diye biliyorum.10 senelik steelseries 6gv2 ahiretliğim oldu artık.

mkoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustafa kemal öztürk
Almayı düşündüğüm klavyeydi fiyatı da efsane ama yorumları görünce vazgeçtim.Bir de bu russian/uk modeller garantisiz oluyor diye biliyorum.10 senelik steelseries 6gv2 ahiretliğim oldu artık.
Garantisiz olması durumu kafamı karıştırdı bak öyle mia caba

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
göksel yurtcan
malzeme kalitesi mükemmel gibi ama romer g switchler korkuttu 1 yıldan sonra kullanabilir misiniz bilmem

Top Bottom