🔥İndirim Logitech G410 Atlas Klavye 618 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,358
Genel bakacaksak berbat ötesi klavye

Ama 610 TL ye bilmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romee G switch kötü direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten değerlendirmeleri de baya kötü

kuzene yiğene hediyelik alınır

Csde ruslara cevap vermek için alınır. Fiyatına göre mükemmel.

Zamanında uzun süre kullandım, switchlerinden şahsen aşırı memnundum basış hissiyatı yumuşak ancak aynı zamanda tactile hissiyatı da veriyor. ışıklandırması da switchlerin tasarımı sebebiyle oldukça güzel, Ama kesinlikle uzun ömürlü değil, 1 sene kullanımdan sonra bir sürü tuş çift basmaya veya basmamaya başlıyor, alkol veya kontakt sprey ile temizleyince bir süre düzeliyor ancak tekrar oluyor, switchler kronik sorunlu. Alır kullanır sorun yaşarsanız logitech destek ekibi anında yenisini/muadil modelini gönderir. Bence bu fiyata alınır.

Zamanında uzun süre kullandım, switchlerinden şahsen aşırı memnundum basış hissiyatı yumuşak ancak aynı zamanda tactile hissiyatı da veriyor. ışıklandırması da switchlerin tasarımı sebebiyle oldukça güzel, Ama kesinlikle uzun ömürlü değil, 1 sene kullanımdan sonra bir sürü tuş çift basmaya veya basmamaya başlıyor, alkol veya kontakt sprey ile temizleyince bir süre düzeliyor ancak tekrar oluyor, switchler kronik sorunlu. Alır kullanır sorun yaşarsanız logitech destek ekibi anında yenisini/muadil modelini gönderir. Bence bu fiyata alınır.
Bozulursa Logitech destek tahminen G Pro klavye falan gönderir😃 Çoook bonkörler bu konuda, hem de tahminen 1-2 tuşu basmayan rusça klavyeniz elinizde kalır. Logitech geri bile istemiyor çoğu zaman.

arkada;lar alinir mi almayi. Şu an mebran kuollanıyorum. Ghosting falan oluyor. Bu iyi midir eski bir klavye. Switchleri ses çıkartır mı. Buna benzer klavyleere 1500 tl vermeye gerk va rmı

Almayı düşündüğüm klavyeydi fiyatı da efsane ama yorumları görünce vazgeçtim.Bir de bu russian/uk modeller garantisiz oluyor diye biliyorum.10 senelik steelseries 6gv2 ahiretliğim oldu artık.

Almayı düşündüğüm klavyeydi fiyatı da efsane ama yorumları görünce vazgeçtim.Bir de bu russian/uk modeller garantisiz oluyor diye biliyorum.10 senelik steelseries 6gv2 ahiretliğim oldu artık.
Garantisiz olması durumu kafamı karıştırdı bak öyle mia caba

malzeme kalitesi mükemmel gibi ama romer g switchler korkuttu 1 yıldan sonra kullanabilir misiniz bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,513
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri