🔥İndirim Logitech G pro Superlight 2 Dex 4.699 TL

Hocam bende sl fanları aldım. Tl olanların ortasında rgb yok ya 140 sl diziyorum. Dizecem yani. Kasa büyük olduğu için mecbur 140 almam lazım. Tl lere baktımda sadec çizgi şeklinde var fanlarda yok rgb arada kaldım bende sl aldım bi kaç tane ama yinede arada kaldım
Hocam ben baktım reverse arıyordum da TL wireless 3lü set aldım kasaya CFM değeri 90.1 falan %75 de çalışıyor gayet yeterli SL fanların CFM değeri 60 dı sanırım

Arkadaşlar alabilen var mı ? Bende ödeme hatası veriyor, farklı farklı kartlarla. Sorun alım adımında ama alan var mı merak ediyorum.

Hepsiburada Fiyatı geri yükseltmiş nerdeyse her platformda indirime girdi yani bir anda ilginç stok eritme çabası sezdim yakın zamanda yeni ürünmü tanitilicak acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar alabilen var mı ? Bende ödeme hatası veriyor, farklı farklı kartlarla. Sorun alım adımında ama alan var mı merak ediyorum.
Nereden almaya çalışıyorsun?

Hepsiburada Fiyatı geri yükseltmiş nerdeyse her platformda indirime girdi yani bir anda ilginç stok eritme çabası sezdim yakın zamanda yeni ürünmü tanitilicak acaba.

Nereden almaya çalışıyorsun?
Mediamarkt.

Hala aynı hatayı alıyorum çalıştığından emin olduğum her karttan.

Edit : N11'de de aynı fiyattaymış oradan aldım üzerine 40 TL kuponu vardı :D Umarım stok bitmemiştir de gönderirler, sitesindeki sıkıntı o yüzden olabilir.

Hocam ben baktım reverse arıyordum da TL wireless 3lü set aldım kasaya CFM değeri 90.1 falan %75 de çalışıyor gayet yeterli SL fanların CFM değeri 60 dı sanırım
120 likler öyle diye biliyom 140 lık olanlar daha iyi

140 mm olanlar 71 cfm ve 3 statik basınçlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,418
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri