🔥İndirim Logitech G pro Superlight 2 Dex 4.699 TL

Aga indirim 14.00 bitebilir ikince el baktım bu fiyata bir iki ilan var sıfır bu fiyata kaçmaz eşe dosta herkese aldırdım valla kaçırma
Viper V3 pro var bundan daha iyi o yüzden ikilemde kaldım alasim var ama ihtiyaç yok 😅🤣

Tam ideal mouse benim için ama cüzdanım için değil

Tam ideal mouse benim için ama cüzdanım için değil
Bende viper V3 pro aldım geçen bunuda alasim var ama ihtiyaç yok ikilemde kalıyorum. 2 sini kullanırım şarjı bitince diğerine geçerim gibi düşündüm

Bende viper V3 pro aldım geçen bunuda alasim var ama ihtiyaç yok ikilemde kalıyorum. 2 sini kullanırım şarjı bitince diğerine geçerim gibi düşündüm
Keyfe bak ya ben birini alamıyorum adam ikincisini düşünüyor :( paranı neye harcayacağını bilemiyorsan mouse'yi al bana ver 2000₺ veririm :D

Keyfe bak ya ben birini alamıyorum adam ikincisini düşünüyor :( paranı neye harcayacağını bilemiyorsan mouse'yi al bana ver 2000₺ veririm :D
Köprü de vereyim sana takım olsun 😅🤣

Hocam şöyle bütçe sorunun yoksa al 1 ay 2 ay kullan düzenli alışırsan iyi gelirse kullanmaya devam edersin yoksa aldığın fiyata minimum satarsın bence

Hocam şöyle bütçe sorunun yoksa al 1 ay 2 ay kullan düzenli alışırsan iyi gelirse kullanmaya devam edersin yoksa aldığın fiyata minimum satarsın bence
Alcamda HB hesabım banlı 😅 alamıyorum

Geri