hamszzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
İnşallah tam olurDa v2 den bi tık küçük ama minimal bi tık
İnşallah tam olurDa v2 den bi tık küçük ama minimal bi tık
Ben mediamarktan denemiştim shape güzeldi ondan aldım zatenİnşallah tam olur
Almakla almamak arasındaki git gel yapıyorumBen mediamarktan denemiştim shape güzeldi ondan aldım zaten
Aga indirim 14.00 bitebilir ikince el baktım bu fiyata bir iki ilan var sıfır bu fiyata kaçmaz eşe dosta herkese aldırdım valla kaçırmaAlmakla almamak arasındaki git gel yapıyorum
Viper V3 pro var bundan daha iyi o yüzden ikilemde kaldım alasim var ama ihtiyaç yokAga indirim 14.00 bitebilir ikince el baktım bu fiyata bir iki ilan var sıfır bu fiyata kaçmaz eşe dosta herkese aldırdım valla kaçırma
Al en kötü açmadan kârına satViper V3 pro var bundan daha iyi o yüzden ikilemde kaldım alasim var ama ihtiyaç yok![]()
Bende viper V3 pro aldım geçen bunuda alasim var ama ihtiyaç yok ikilemde kalıyorum. 2 sini kullanırım şarjı bitince diğerine geçerim gibi düşündümTam ideal mouse benim için ama cüzdanım için değil
Keyfe bak ya ben birini alamıyorum adam ikincisini düşünüyorBende viper V3 pro aldım geçen bunuda alasim var ama ihtiyaç yok ikilemde kalıyorum. 2 sini kullanırım şarjı bitince diğerine geçerim gibi düşündüm
Köprü de vereyim sana takım olsunKeyfe bak ya ben birini alamıyorum adam ikincisini düşünüyorparanı neye harcayacağını bilemiyorsan mouse'yi al bana ver 2000₺ veririm
![]()
Hocam şöyle bütçe sorunun yoksa al 1 ay 2 ay kullan düzenli alışırsan iyi gelirse kullanmaya devam edersin yoksa aldığın fiyata minimum satarsın benceBende viper V3 pro aldım geçen bunuda alasim var ama ihtiyaç yok ikilemde kalıyorum. 2 sini kullanırım şarjı bitince diğerine geçerim gibi düşündüm
Alcamda HB hesabım banlıHocam şöyle bütçe sorunun yoksa al 1 ay 2 ay kullan düzenli alışırsan iyi gelirse kullanmaya devam edersin yoksa aldığın fiyata minimum satarsın bence