BatuhanKLC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 854
- İsim
- Batuhan Kılıç
Hazır bu gece İncehesap Gaming Gecesinde de indirime girecekken incelemesini yapmam ve paylaşmam en uygun zaman diye düşünüyorum. Satın almayı düşünen varsa mutlaka izlesin.
3 ay önce g435 oyuncu kulaklığı almıştım (tabii ki büyük umutlarla çünkü o zamanlar tüm incelemeler bu yöndeydi). Bu gün uzun kullanım süresince bana ne yaşattıklarına dair bir video paylaştım. Neyse onu söyledim , iyisine iyi kötüsüne kötü. Sanırım bu ürün için youtube'de en tarafsız video benim videom.
Youtube : Tükkan
Buraya da birkaç bir şey yazayım ;
Artıları;
-Pedleri
-Hafifliği
-Şarj süresi
-Gecikme süresi
-Usb type C ile şarj edilebiliyor olması
-Ses sürücüleri
-Bluetooth bağlantısı olması
Eksileri;
-Tuş kombinleri
-Mikrofonu(berbat)
-Fiyatı
-Çekim gücü zayıflığı
-Malzeme kalitesi üst seviye değil
- 100 db ses seviyesinde sesde bozulmalar yaşanması
Eğer videoyu izlerseniz tüm olumlu olumsuz yorumlara açığım , keyifli seyirler.
850 liranın üstünü hak ettiğini düşünen varsa bana şöyle gerçekten 850 TL nin üstünü hak edeceğini düşündüğüm bir kulaklık hediye edebilir
Keyifli seyirler!
3 ay önce g435 oyuncu kulaklığı almıştım (tabii ki büyük umutlarla çünkü o zamanlar tüm incelemeler bu yöndeydi). Bu gün uzun kullanım süresince bana ne yaşattıklarına dair bir video paylaştım. Neyse onu söyledim , iyisine iyi kötüsüne kötü. Sanırım bu ürün için youtube'de en tarafsız video benim videom.
Youtube : Tükkan
Buraya da birkaç bir şey yazayım ;
Artıları;
-Pedleri
-Hafifliği
-Şarj süresi
-Gecikme süresi
-Usb type C ile şarj edilebiliyor olması
-Ses sürücüleri
-Bluetooth bağlantısı olması
Eksileri;
-Tuş kombinleri
-Mikrofonu(berbat)
-Fiyatı
-Çekim gücü zayıflığı
-Malzeme kalitesi üst seviye değil
- 100 db ses seviyesinde sesde bozulmalar yaşanması
Eğer videoyu izlerseniz tüm olumlu olumsuz yorumlara açığım , keyifli seyirler.
850 liranın üstünü hak ettiğini düşünen varsa bana şöyle gerçekten 850 TL nin üstünü hak edeceğini düşündüğüm bir kulaklık hediye edebilir
Keyifli seyirler!