Neler Yeni

Öneri Logitech G512 klavye hakkında bir kaç soru

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
Bütçe
700
Selamlar, yeni bir klavye arayışına girdim ve İtopya'da 650 liraya düşen Logitech G512 gx brown switch klavyeyi gördüm. Bu klavye hakkında birkaç sorum var;

1- Bazı yerlerde klavyeden yay sesi geldiği söylenmiş, kullanan bir arkadaş var ise bu doğru mu?
2- Gx brown ile Romer-g'nin farkı nedir, hangisi alınmalı?
3- Işıklandırma konusunda ışıkları fiyatına göre iyi mi, kötü mü?
4- Eğer alınmaz diyorsanız başka bir öneriniz var mı? Blue switch klavyeyi sesinden dolayı alamam.
5- Logitech G513 ile aralarındaki tek fark bilek desteği deniyor, bu doğru mu?
Not: Türkçe Q klavye almak zorundayım, evde tek ben kullanmayacağım.
Not2: Bütçe kısmına yazdığım miktar eğer vade farksız taksit yapan (Atıyorum hepsiburada bazı ürünlere 6 taksite kadar vade farkı koymuyor.) bir yerden olur ise biraz daha yukarılara oynayabilir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
tuf k 3 mü hangi switch kullanıldığı sitesinde bile yazmıyor g513 tabi ki daha iyidir.

red olarak önerim bu

Rgb yerine bilek desteği önemli ise (ve bütçe esnerse)

Rgb maalesef önemli, etrafımdaki her şey rgb olduğu için(klavye,kulaklık,mouse) düzen bozulmaması için rgb alıcam, gene de teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rgb maalesef önemli, etrafımdaki her şey rgb olduğu için(klavye,kulaklık,mouse) düzen bozulmaması için rgb alıcam, gene de teşekkürler.
Ek olarak da hem İncehesap dışında 850 den başlıyor sanırım. Hem de İngilizce q klavye. Türkçe Q klavye de almak zorundayım çünkü evde tek ben kullanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,951
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom