Neler Yeni

Yardım Logitech G920 Freni Gereksiz Sert

Volkan:/

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,687
bu setin freni aşırı gereksiz sert ya birde bunu modlayıp daha sert yapanlar var nasıl bir kafa çözemedim dibe kadar basmak için ayağa kalkıyorum resmen hangi araba böylede bunu feyz alıp gerçekçi diye koymuşlar basıyorum koltuk geri gidiyor basılabilen kısımda da araç durmuyor ztn bu silgi gibi mereti söksem pedaldan garanti gider mi

bu setin freni aşırı gereksiz sert ya birde bunu modlayıp daha sert yapanlar var nasıl bir kafa çözemedim dibe kadar basmak için ayağa kalkıyorum resmen hangi araba böylede bunu feyz alıp gerçekçi diye koymuşlar basıyorum koltuk geri gidiyor basılabilen kısımda da araç durmuyor ztn bu silgi gibi mereti söksem pedaldan garanti gider mi
Alisiyorsunuz g29 var oda öyle ama çokta değil ya eski modellerde o sertliğe yakın arabalar vardi

Alisiyorsunuz g29 var oda öyle ama çokta değil ya eski modellerde o sertliğe yakın arabalar vardi
hacı 96 model tofaş, 2004 Peugeot 206+, 2011 Albea sürdüm hiç birinde bu sertliği ben görmedim ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu söksek garanti gider herhalde birde momo direksyon takmayı düşünüyorum

Sandalyen tekerlekliyse frene bastığında geri gitmen gayet normal. Bence G29-G920-G923'ün fren sertliği gerçeğe gayet yakın. Özellikle bastıkça sertleşmesi daha da gerçekçi yapıyor.

Sandalyen tekerlekliyse frene bastığında geri gitmen gayet normal. Bence G29-G920-G923'ün fren sertliği gerçeğe gayet yakın. Özellikle bastıkça sertleşmesi daha da gerçekçi yapıyor.
Benim ki bastıkça sert olmuyor ki direkt sert ben böyle bir gerçekçilik hissini görmedim duymadım bir kaç farklı yaşta araç sürmüş biri olarak söylüyorum minicik bir bölüm yumuşak sonra zaten aban abanabildiğin kadar anca fren tutsun koltukta hawk fab v4

aklımda o silgiyi söküp diğer alt noktaya bir yay daha koymayı düşünüyorum yada temuda sarı bir slikon var yayın bomlarına sarılıyor

yani frene ne kadar bastığımı bile hissetmiyorum zaten aldığım zevki sıfıra düşürüyor birde tek verimli oynayabildiğim oyun beam ng drive birde ets diğerlerinde direksiyonda leş oluyor

Geri