Messinin kramponu
80+ Bronze
Logitech h150 alınır mı?
Hocam peki ne kadar iyidir? Kolay bozulur mu?Ne için kullanacagina bağlı. Oyun oynayıp ses kasnayacaksan güzel. Normal sohbet muhabbet için düşünüyorsan güzel kulağı terletmez fresh bı kulaklık
Hocam 2 defa ağır kulaklık denedim ve hiç sevmedim. Uzun süre bilgisayar başında rahatsız ediyor kulak terletmesi ayrı. Üstteki arkadaş yazınca aldım ve bir kaç şey fark ettim. Kutusu eskisi gibi değil. Mikrofon birer şaheser gibi. Hiç dip ses yok ve kaliteli alıyor. Seside iyi veriyor ve çok rahatBen olsam almam ama bu ürün biraz tercih meselesi, ben büyük kaba kulaklıklar takamam böyle hafif bir kulaklık istiyorum dersen belki düşünebilirsin ama yine de farklı alternatiflere de göz atmanda fayda var çünkü bu kulaklık aşırı eski bir model ses ve mikrofon kalitesi olarak ta iyi sayılmaz.
Genel kullanım için h150 ile benzer fiyatlara satılan 7.1 diye tabir edilen 3.5mm jak yerine Usb ile bilgisayara bağlanan oyuncu kulaklıklarına göz atabilirsin, o tarz kulaklıklar genelde hem ses hem mikrofon kalitesi olarak fena değiller, tabii ki geneli büyük ve ışıklı oluyor.
Örnek vermek gerekirse geçen günlerde incehesap indirimlerinde James Donkey 711 kulaklığını 50TL'den verdiler, yeğenim kullansın diye aldım test ettiğimde kulaklık oldukça hafifti ama yuvarlak olduğu için aşırı rahat sayılmazdı ama gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi fena değildi, sesler genel olarak temiz basslar derin ve güzeldi, mikrofonda dip ses çok az vardı, ki bu dip ses sorunu da discord gürültü engellemesi ile çözülüyor ve konuşmalarda çok iyi çalışıyor.
Yani çok basit bir kulaklık arıza yapmaya müsait karışık elektronikleri yok, kablosuna dikkat ettiğiniz sürece sorun çıkarmaz muhtemelen, çıkartırsa da Logitech'in müşteri memnuniyeti politikası harikadır, fiziksel bir sorun yoksa hızlıca değişim yaparlar.Hocam 2 defa ağır kulaklık denedim ve hiç sevmedim. Uzun süre bilgisayar başında rahatsız ediyor kulak terletmesi ayrı. Üstteki arkadaş yazınca aldım ve bir kaç şey fark ettim. Kutusu eskisi gibi değil. Mikrofon birer şaheser gibi. Hiç dip ses yok ve kaliteli alıyor. Seside iyi veriyor ve çok rahatama bu şekilde yanıtlarla karşılaşınca şüphelendim. Bu yüzden merak ediyorum. Kulaklık kolay bozulur mu, tamir gerektirir mi?
Hocam emin misiniz? Yani durup dururken bozulabilir mi?Yani çok basit bir kulaklık arıza yapmaya müsait karışık elektronikleri yok, kablosuna dikkat ettiğiniz sürece sorun çıkarmaz muhtemelen, çıkartırsa da Logitech'in müşteri memnuniyeti politikası harikadır, fiziksel bir sorun yoksa hızlıca değişim yaparlar.
Hocam şahsen ben ses kalitesini sevdim ürünü biraz değiştirmişler sanırım. Ürünün kalitesi iyi midir?? Yani kulaklığın sağ/sol tarafı veya mikrofonu hızlı bozulur mu?Ben kullandım bir süre. Rahat, mikrofonu iyi ama dışarıya aşırı fazla ses veriyor. Ses kalitesi de haliyle pek iyi değil.
Hocam belki 10 sene kullanırsın belki 5 ay dayanmaz yani bunu bilemeyiz, senin yapabileceğin şey en fazla kablosuna dikkat etmek olur, kablolu kulaklıkların bozulmasının en büyük nedeni kablolarının kullanıma bağlı zamanla hasar görmesinden kaynaklanıyor, ona dikkat ederseniz ürünün kullanım ömrünü uzatmış olursunuz.Hocam emin misiniz? Yani durup dururken bozulabilir mi?
Yok hocam öyle değil. Dandik, kıl konsa bozulacak veya duvara fırlatsan kırılmaz gibi.Hocam belki 10 sene kullanırsın belki 5 ay dayanmaz yani bunu bilemeyiz, senin yapabileceğin şey en fazla kablosuna dikkat etmek olur, kablolu kulaklıkların bozulmasının en büyük nedeni kablolarının kullanıma bağlı zamanla hasar görmesinden kaynaklanıyor, ona dikkat ederseniz ürünün kullanım ömrünü uzatmış olursunuz.
Sadece kablomu hocam?KAblosu pek iyi değil.