Neler Yeni

Öneri Logitech Z407 vs Z533

Oda küçük sesi maksimum yarıda kullanırım, çoğu zaman çeyrekte diye tahmin ediyorum . Amaç film izlerken oyun oynarken iyi hissettirmesi. ( ses kasma amacım yok). Z407 60 watt , z533 80 watt . 60 watt bile çok fazla hangisinden daha temiz ses alırım o önemli. Z533 subwofer kronik bozuluyor diyorlar o da kafamı karıştırdı. Okuyup cevap verenlere teşekürler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr..._BwE&gclsrc=aw.ds#ref=sa360-sku&20250202&v101 ben bundan aldım hocam çok temiz veriyor sesi ve bassı ihtiyacınıza uygun olur mu bilemedim ama kullandığım için atmak istedim.
Hocam pc de mi kullanıyorsun bunu , 300 watt çok uçuk geldi. Logitech in 80 watt sattığı fiyata nasıl satabiliyor bunu ona da şaşırdım. Birde kısık ses performansı nasıl en önemlisi o benim için. Yüksek sese çıkmadan sesi net verebiliyor mu?

elemin

80+ Bronze
Hocam pc de mi kullanıyorsun bunu , 300 watt çok uçuk geldi. Logitech in 80 watt sattığı fiyata nasıl satabiliyor bunu ona da şaşırdım. Birde kısık ses performansı nasıl en önemlisi o benim için. Yüksek sese çıkmadan sesi net verebiliyor mu?
Hocam bluetooth ile bağladım salonda kullanıyorum pcde denemedim yanında optik kablo var kasanızda varsa eğer ses netliği konusunda bir eksisini görmedim ama logitech deneyimlemediğim için bilmiyorum bu bana yeterince iyi geldi ama işte dandik hoparlörden geçtiğim için aldanmış da olabilirim ama bass konusunda aşırı tatmin etti yorumlara bakabilirsiniz bence iyi bir seçenek olabilir.

Top Bottom