Neler Yeni

LoL Destek Cevap Vermiyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
LoL'ün gereksiz yere hiçbir suçum olmamasına rağmen cezalandırması ve taktir seviyemin hiç olması gibi komik bir durum yaşadım. Sohbet özeti şu bundan ban yemişim ve hiçbir şekilde destek ile iletişime geçemiyorum :D. İşin komik yanı desteğe yazıyorum bot cevap veriyor LoL Türkiye Discord sunucusuna girdim ve yardım istedim bana bot cevap verdiyse altında bir buton var insanla konuşmak için dediler o buton da yok. Bu kadar rezalet bir destek görmemiştim. Kaç aydır kastığım taktir seviyem sıfırlandı. O kadar kişi küfür ediyor hiçbirisi banlanmıyor ben ceza alıyorum galiba LoL'ü bırakmanın vakti gelmiş.
lan annem gelmiş arkamdan
Çok korktum
bi u atmadım
döndü vuıramadım
adc olsaydı tgakıma çok iyi giderdi
o kadar çok kişi var ki yük birikmiyor
kaka tanklıyorum ben
diğerleri izliyor
minyonları
çektim ya
lan belveth
ekko
ben seni korurum
keseriz bunları
tek tek bir şey yapamıyorlar
biraz daha ağır yara lazım
daha bir şey yaopamazdım oraya
kaniçen dönseydi yaşardımd a
he ya
fare de sorun var
ASLŞFJAİSLŞJGAGS
nabıyon
kanka cc den çıkamıyoprum
tuttum biraz ama
çıkk
koş bitir
yaparsın
2 e atsan yarısı gidişyor
abi
ya
popy
keseceğim adamı itiyorsun
sürekli senin yüzünden kaçıyorlar
gg

Ekler

• Ekran Görüntüsü (25).png
    Ekran Görüntüsü (25).png
    1,014.2 KB · Hit: 50
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
hocam vakti zamanında ben de cok haksız yere ban yedim destege defalarca yazdım hicbir sekilde haklı bulunmuyoruz bot cevap verince birkac kere daha yaz ve botla görüsmek istemedigini ekle biraz gergin yazmıstım ben bot yerine normal biriyle görüstürüp ban yedigim oyundan önceki konusmalarımı önüme serince mecbur bir sey diyemedim

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam vakti zamanında ben de cok haksız yere ban yedim destege defalarca yazdım hicbir sekilde haklı bulunmuyoruz bot cevap verince birkac kere daha yaz ve botla görüsmek istemedigini ekle biraz gergin yazmıstım ben bot yerine normal biriyle görüstürüp ban yedigim oyundan önceki konusmalarımı önüme serince mecbur bir sey diyemedim
5 kere yazdım botla görüşmek istemiyorum diyerek üstüne hotmailde gelen bilgilere de yazdım fakat bir sonuca ulaşamadım. Anlaşıldı hiçbir şekilde chati kullanmayacağız. Boş yere alacağım ödül yok oldu ve hesabım lekelendi. Daha kötü destek ekibi görmemiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,646
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom