Neler Yeni

LoL Feedleyenlere ne yapıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Wostid Dead
Bu konuyu açarken oyunumda 0/20 giden bir nasus var.

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Oyunlar eğlenme amaçlidir. Arada sirada boyle oyunlarin olacagini kabullenmen lazim. Tavsiyem kazanma odağını bırak, oyunda eglenebilecegin şeyler yap. Mid misin mesela, bot'a arka arkaya 3-4 gank at midi birakip 😅 zaten kazanamayacaksiniz. Aslında kazanma içgüdüsü sana bunlari hissettiriyor. Arada sirada bu duyguyu salmayi öğrenmezsen, çıldırmaya devam edersin 😬

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Wostid Dead
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlar eğlenme amaçlidir. Arada sirada boyle oyunlarin olacagini kabullenmen lazim. Tavsiyem kazanma odağını bırak, oyunda eglenebilecegin şeyler yap. Mid misin mesela, bot'a arka arkaya 3-4 gank at midi birakip 😅 zaten kazanamayacaksiniz. Aslında kazanma içgüdüsü sana bunlari hissettiriyor. Arada sirada bu duyguyu salmayi öğrenmezsen, çıldırmaya devam edersin 😬
Ne eğlencesi ya takımızda 0/20 bir otistik var herkesi kastırıp İlah yapmış skor 0/48 ve herkes tek yiyor. Nasıl eğlenebilir bir insan bu oyundan?

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Wostid Dead
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbir şey yapmıyoruz herkesin takımına kötü oyuncu gelir kötü oynamak ban sebebi değil
Kardeşim ban sebebi olmasa oyunda bilerek besleme diye bir şey olmaz reportlama kısmında. Bu adam bile bile 20 kez öldü ve benim 40 dakikamı çaldı. Ticket yolladım bekliyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
2 aydır oynamıyorum. Fifa ve hikayeli oyunlara geçtim. Sana da öneririm. Bırakma isteği bi anda geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğlenmek için oyuna giriyorsun çok iyisin sonra karşına kasılmış solo oyuncusu geliyor hop bütün keyif gg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,299
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom