150 mi yok daha nelerBu oyunu oynayan çoğu kişi rank ve kostüm için bence ben bu oyunu gülerek oynarken arkadaşlar bağırıp ağlıyor anlamış değilimama en fazla 150 eder diye düşüniyorum
Para yatıranların hali harap satacaksa desene20 TL yukarı etmez bu işin içinde olduğum için biliyorum plat 1-2 full hero çok iyi kostümlü hesaplar 60-70 TL den gidiyor
Ben oynuyorum ya sadece öyle fazla bilgim yok tahmini bu kadar eder diye düşündüm kostüm ler için150 mi yok daha neler
aynen öyle lee otp yim lee ful skin plat 1 satmaya çalışıyom lee oynayanlara 50 tl yukarısı veren yokPara yatıranların hali harap satacaksa desene![]()
Bende 1 tane efsanevi var oda yüce kral garen onun haricinde pek kostüm yok eğlencesine oynuyorum kuzen falan para yatıyor ama gerek yok bence bedava geliyor sabredersenaynen öyle lee otp yim lee ful skin plat 1 satmaya çalışıyom lee oynayanlara 50 TL yukarısı veren yok
lol skin ban atmıoyrmuydu laZaten çoğu kişi LOLSKİN kullanıyor . Bence önemli olan şampiyon sayısı ve küme .
üzüldüm 400 tl yatırmıştım D:20 TL yukarı etmez bu işin içinde olduğum için biliyorum plat 1-2 full hero çok iyi kostümlü hesaplar 60-70 TL den gidiyor
LOL SKİN %100 ban atıyorZaten çoğu kişi LOLSKİN kullanıyor . Bence önemli olan şampiyon sayısı ve küme .
önemli olan lig knk kimsenin umrunda değil kostümler facebook gruplarına gir çok ucuza mükemmel hesaplar varlol skin ban atmıoyrmuydu la
Mesaj otomatik birleştirildi:
üzüldüm 400 TL yatırmıştım D:
SEN ÇAYCIDA İŞE GİRECEK ARKDAŞ DEĞİL MİSİN .D NASIL GEÇİYO KANKAM20 TL yukarı etmez bu işin içinde olduğum için biliyorum plat 1-2 full hero çok iyi kostümlü hesaplar 60-70 TL den gidiyor