Neler Yeni

Lol hesabım kaç tl eder?

Reaksiyon skoru
4
5 efsanevi
11 destansı
4 kapalı
1 tane de ihtişamlı var
toplam 21 tane kostüm var bronz 2 95 lvl merak ettim kaç tl eder?
Leagueoflegends6.webp
Leagueoflegends7.webp
Leagueoflegends8.webp

Rank ın düşük pek etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kostümler iyi ordan kurtarırsın ama fiyat veremem piyasayı bilmiyorum

Bu oyunu oynayan çoğu kişi rank ve kostüm için bence ben bu oyunu gülerek oynarken arkadaşlar bağırıp ağlıyor anlamış değilim 🙃ama en fazla 150 eder diye düşüniyorum

Bu oyunu oynayan çoğu kişi rank ve kostüm için bence ben bu oyunu gülerek oynarken arkadaşlar bağırıp ağlıyor anlamış değilim 🙃ama en fazla 150 eder diye düşüniyorum
150 mi yok daha neler

20 TL yukarı etmez bu işin içinde olduğum için biliyorum plat 1-2 full hero çok iyi kostümlü hesaplar 60-70 TL den gidiyor
Para yatıranların hali harap satacaksa desene 🙃

150 mi yok daha neler
Ben oynuyorum ya sadece öyle fazla bilgim yok tahmini bu kadar eder diye düşündüm kostüm ler için

aynen öyle lee otp yim lee ful skin plat 1 satmaya çalışıyom lee oynayanlara 50 TL yukarısı veren yok
Bende 1 tane efsanevi var oda yüce kral garen onun haricinde pek kostüm yok eğlencesine oynuyorum kuzen falan para yatıyor ama gerek yok bence bedava geliyor sabredersen

Zaten çoğu kişi LOLSKİN kullanıyor . Bence önemli olan şampiyon sayısı ve küme .

Zaten çoğu kişi LOLSKİN kullanıyor . Bence önemli olan şampiyon sayısı ve küme .
LOL SKİN %100 ban atıyor

lol skin ban atmıoyrmuydu la

üzüldüm 400 TL yatırmıştım D:
önemli olan lig knk kimsenin umrunda değil kostümler facebook gruplarına gir çok ucuza mükemmel hesaplar var

20 TL yukarı etmez bu işin içinde olduğum için biliyorum plat 1-2 full hero çok iyi kostümlü hesaplar 60-70 TL den gidiyor
SEN ÇAYCIDA İŞE GİRECEK ARKDAŞ DEĞİL MİSİN .D NASIL GEÇİYO KANKAM

artık eskisi kadar satılmıyor mesela 1000 tl yatırdığım hesap 400t ye zor satarım
şu hextech olayı baya batırdı bizi

Geri