botted acc ban yer geneldeLolde 30lvle kasılmış hesap almak ıstiyorum yani su unranked otomatik kasılan hesaplardan
Daha once almis olan var mı milyarlarca var bunlari satan satıcı ben bundan aldim sikinti olmadi diyebileceğiniz satici var mj
itemsatış üzerinde satıcılar var ama bu hesaplar genelde bot ile kasılıyor o sebeple 1-2 aya ban yiyorLolde 30lvle kasılmış hesap almak ıstiyorum yani su unranked otomatik kasılan hesaplardan
Daha once almis olan var mı milyarlarca var bunlari satan satıcı ben bundan aldim sikinti olmadi diyebileceğiniz satici var mj
gamaermarketin kendi bot hesaplarını satın al 15 günde ban yersen yeni hesap veriyolar 2 senedir duruyo hesap banlanmadı halaLolde 30lvle kasılmış hesap almak ıstiyorum yani su unranked otomatik kasılan hesaplardan
botted acc ban yer genelde
Bu ban yiyen diyenler yalan söylüyor 2 yıldır hesap boostlayıp satıyorum, botted acc lerin banlanma olasılığı bile yokLolde 30lvle kasılmış hesap almak ıstiyorum yani su unranked otomatik kasılan hesaplardan
ben gamermarketin kendi hesabını aldıgımda başta ban yedi kendilerine yazdım yeni hesap verdiler 2 yıldır duruyo o hesapBu ban yiyen diyenler yalan söylüyor 2 yıldır hesap boostlayıp satıyorum, botted acc lerin banlanma olasılığı bile yok
Aynen öyle bende bir ara yapıyordum daha ban yiyen görmedimBu ban yiyen diyenler yalan söylüyor 2 yıldır hesap boostlayıp satıyorum, botted acc lerin banlanma olasılığı bile yok
Yok mu? Haha galiba bir yakının fresh falan satıyor. Botted hesapların ban yeme riskleri her zaman mevcut ancak bazı siteler botteddan ban yerse iade garantisi veriyor ama o zaman da kastığınız rank çöpe gidiyorBu ban yiyen diyenler yalan söylüyor 2 yıldır hesap boostlayıp satıyorum, botted acc lerin banlanma olasılığı bile yok
cf için bile yapmıyorsun 15 liraya alıp tr dia yapip satiyorsun galiba 250 lirayaBu ban yiyen diyenler yalan söylüyor 2 yıldır hesap boostlayıp satıyorum, botted acc lerin banlanma olasılığı bile yok
Kanka yanlış anlamassan kendi kassan hiç bir özellik istemiyorsun sonuçtaLol ve valorant oynayabilecegim bir hesap satin almak istiyorum unranked olsa gayet iyi olur kostum falan istemiyorum Onerebileceginiz ilan vb. varsa atabilir misiniz ?
Simdi kendim kasalim diyelim suana kadar 10-20 defa kastim sirali veya aram oynamayi gram sevmiyorum nerden baksan 1-2 haftam gidicek bu sefer alayim dedimKanka yanlış anlamassan kendi kassan hiç bir özellik istemiyorsun sonuçta
Bizzat kendim smurf kasarken ban yedim xDBu ban yiyen diyenler yalan söylüyor 2 yıldır hesap boostlayıp satıyorum, botted acc lerin banlanma olasılığı bile yok