Neler Yeni

LOL nasıl öğrenirim?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yıl olumuş 2021 lol u bilmemek ayıp gibi :) yani en azından ben bilmiyorum. Şu zamana kadar 10 dk bile oynamamışımdır oynağan arkadaşım da yoktu o yüzde pek ilgim olmadı ama öğrenmek istiyorum oynıyacak oyun arıyordum hem iyi olur... Geçen lol yayınına bir bakıyım 2 pratik öğrenirim gibisinden baktım ve hiç bir şey anlamadım 😔 çok karışık geliyo bana karakterler drsen çok fazla hepsinin ayrı özellikleri felan var o yüzden acayip kafam karıştı yaklaşık 30dk izledim ama hiç bir şey anlamadım :) ama mobile legends oynamıştım ordan az çok biliyorum oyunun mantığını ve bu konuyu açmamın sebebide forumda lol rehberi var mı? Eğer yokda youtubedan önerebilecepiniz rehber tarzında bif şey var mı?

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Arkadaşlar yıl olumuş 2021 lol u bilmemek ayıp gibi :) yani en azından ben bilmiyorum. Şu zamana kadar 10 dk bile oynamamışımdır oynağan arkadaşım da yoktu o yüzde pek ilgim olmadı ama öğrenmek istiyorum oynıyacak oyun arıyordum hem iyi olur... Geçen lol yayınına bir bakıyım 2 pratik öğrenirim gibisinden baktım ve hiç bir şey anlamadım 😔 çok karışık geliyo bana karakterler drsen çok fazla hepsinin ayrı özellikleri felan var o yüzden acayip kafam karıştı yaklaşık 30dk izledim ama hiç bir şey anlamadım :) ama mobile legends oynamıştım ordan az çok biliyorum oyunun mantığını ve bu konuyu açmamın sebebide forumda lol rehberi var mı? Eğer yokda youtubedan önerebilecepiniz rehber tarzında bif şey var mı?
kanka aile içi kavga stres oluyorsun kendi kendine ben öğrenmeni lolü baslamanı hiç ama hiç önermem yani

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Dora Özsoy izleyebilirsiniz.

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Kanka günde 12 saat olaraktan 4 gün oyna öğreniyorsun öğrenmezsende anana söve söve öğretiyorlar

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Başlama.
Başlama :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can Ayyıldız
Başlamadıysan şanslısın sigara gibi bir oyun başlama derim illa başlicam diyosan botlarla oyna veyahut aram oyna

Impe

80+ Silver
başla ben başladım mutluyum zaten herkesi muteleyince iş bitiyor

Çınar Yaşar

80+ Gold
küfür etmeye başlayarak

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Hocam lol oynamak istiyorsan kesin olarak, düşünmeden tartışmadan eu west sunucusuna geç, ben Eu westteyim ve oyunun ilk 5-10 dakika chatte pingler dışında hiç bir yazı yok.
Ayrıca anana bacına söven bir tip görme ihtimalin düşük fakat takım arkadaşını troller isen, tilt eder isen direk karşı takımı besliyorlar.
Yani Eu West'in düşük elo oyuncularıda aynı Türkiye sunucusu gibi ama yüksek elosu çok iyi.

Rammstein

80+ Silver
LoL bilmemek ayıp değil. Yücelik! Üstün insanlık belirtisi! Bilmeyiniz LoL. Gidiniz yerine bir hikayeli oyun oynayınız. Kitap okuyunuz. 1. sınıf kitabı bile olur :D.

Top Bottom