kanka boş boş yorumlar yapılmış bana göre öğrenmek istiyorsan videolar izle eskiden psikolol vardı biraz şanslıydık öğrenirken ama şimdi de öğretici videolar çeken kanallar var youtubeye yazarak bulabilirsin toxic kitle var o kitle herkesi kendileri gibi sanıyo kolayca tilt olunca sende olursun diye düşünüyor . Oyun başladığında gereksiz konuştugunu düşündüğün kişiyi susturabilirsin öğrenebilmek için bolbol oyun oynaman gerekiyorArkadaşlar yıl olumuş 2021 lol u bilmemek ayıp gibi yani en azından ben bilmiyorum. Şu zamana kadar 10 dk bile oynamamışımdır oynağan arkadaşım da yoktu o yüzde pek ilgim olmadı ama öğrenmek istiyorum oynıyacak oyun arıyordum hem iyi olur... Geçen lol yayınına bir bakıyım 2 pratik öğrenirim gibisinden baktım ve hiç bir şey anlamadım çok karışık geliyo bana karakterler drsen çok fazla hepsinin ayrı özellikleri felan var o yüzden acayip kafam karıştı yaklaşık 30dk izledim ama hiç bir şey anlamadım ama mobile legends oynamıştım ordan az çok biliyorum oyunun mantığını ve bu konuyu açmamın sebebide forumda lol rehberi var mı? Eğer yokda youtubedan önerebilecepiniz rehber tarzında bif şey var mı?
LoL fanboyları geliyor kaçın!!!!LoL bilmemek ayıp değil. Yücelik! Üstün insanlık belirtisi! Bilmeyiniz LoL. Gidiniz yerine bir hikayeli oyun oynayınız. Kitap okuyunuz. 1. sınıf kitabı bile olur .
inşallah öğrenirsin kardeşimArkadaşlar yıl olumuş 2021 lol u bilmemek ayıp gibi yani en azından ben bilmiyorum. Şu zamana kadar 10 dk bile oynamamışımdır oynağan arkadaşım da yoktu o yüzde pek ilgim olmadı ama öğrenmek istiyorum oynıyacak oyun arıyordum hem iyi olur... Geçen lol yayınına bir bakıyım 2 pratik öğrenirim gibisinden baktım ve hiç bir şey anlamadım çok karışık geliyo bana karakterler drsen çok fazla hepsinin ayrı özellikleri felan var o yüzden acayip kafam karıştı yaklaşık 30dk izledim ama hiç bir şey anlamadım ama mobile legends oynamıştım ordan az çok biliyorum oyunun mantığını ve bu konuyu açmamın sebebide forumda lol rehberi var mı? Eğer yokda youtubedan önerebilecepiniz rehber tarzında bif şey var mı?
aileni seviyorsan avrupa sunucularında başlaArkadaşlar yıl olumuş 2021 lol u bilmemek ayıp gibi yani en azından ben bilmiyorum. Şu zamana kadar 10 dk bile oynamamışımdır oynağan arkadaşım da yoktu o yüzde pek ilgim olmadı ama öğrenmek istiyorum oynıyacak oyun arıyordum hem iyi olur... Geçen lol yayınına bir bakıyım 2 pratik öğrenirim gibisinden baktım ve hiç bir şey anlamadım çok karışık geliyo bana karakterler drsen çok fazla hepsinin ayrı özellikleri felan var o yüzden acayip kafam karıştı yaklaşık 30dk izledim ama hiç bir şey anlamadım ama mobile legends oynamıştım ordan az çok biliyorum oyunun mantığını ve bu konuyu açmamın sebebide forumda lol rehberi var mı? Eğer yokda youtubedan önerebilecepiniz rehber tarzında bif şey var mı?