Neler Yeni

LOL nasıl öğrenirim?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Başlama kendine yazık edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk
LoL’ı öğrenme konusunda en önemli şey öğrenene kadar sabretmek.İlk başta çok karışık ve zevksiz gelecektir fakat öğrendiğinde bağımlılık yapar.Bence en kolay öğrenme yöntemi;Bir heroyu seçip bağlanarak oynaman çünkü heroyu oynarken oyun bilginde gelişicek.İlk başta hem heroları hem de oyunu öğrenmek çok zor bence.

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
Arkadaşlar yıl olumuş 2021 lol u bilmemek ayıp gibi :) yani en azından ben bilmiyorum. Şu zamana kadar 10 dk bile oynamamışımdır oynağan arkadaşım da yoktu o yüzde pek ilgim olmadı ama öğrenmek istiyorum oynıyacak oyun arıyordum hem iyi olur... Geçen lol yayınına bir bakıyım 2 pratik öğrenirim gibisinden baktım ve hiç bir şey anlamadım 😔 çok karışık geliyo bana karakterler drsen çok fazla hepsinin ayrı özellikleri felan var o yüzden acayip kafam karıştı yaklaşık 30dk izledim ama hiç bir şey anlamadım :) ama mobile legends oynamıştım ordan az çok biliyorum oyunun mantığını ve bu konuyu açmamın sebebide forumda lol rehberi var mı? Eğer yokda youtubedan önerebilecepiniz rehber tarzında bif şey var mı?
kanka boş boş yorumlar yapılmış bana göre öğrenmek istiyorsan videolar izle eskiden psikolol vardı biraz şanslıydık öğrenirken ama şimdi de öğretici videolar çeken kanallar var youtubeye yazarak bulabilirsin toxic kitle var o kitle herkesi kendileri gibi sanıyo kolayca tilt olunca sende olursun diye düşünüyor . Oyun başladığında gereksiz konuştugunu düşündüğün kişiyi susturabilirsin öğrenebilmek için bolbol oyun oynaman gerekiyor

Rammstein

80+ Silver
LoL bilmemek ayıp değil. Yücelik! Üstün insanlık belirtisi! Bilmeyiniz LoL. Gidiniz yerine bir hikayeli oyun oynayınız. Kitap okuyunuz. 1. sınıf kitabı bile olur :D.
LoL fanboyları geliyor kaçın!!!!

Utkuu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
utku canverdi
Arkadaşlar yıl olumuş 2021 lol u bilmemek ayıp gibi :) yani en azından ben bilmiyorum. Şu zamana kadar 10 dk bile oynamamışımdır oynağan arkadaşım da yoktu o yüzde pek ilgim olmadı ama öğrenmek istiyorum oynıyacak oyun arıyordum hem iyi olur... Geçen lol yayınına bir bakıyım 2 pratik öğrenirim gibisinden baktım ve hiç bir şey anlamadım 😔 çok karışık geliyo bana karakterler drsen çok fazla hepsinin ayrı özellikleri felan var o yüzden acayip kafam karıştı yaklaşık 30dk izledim ama hiç bir şey anlamadım :) ama mobile legends oynamıştım ordan az çok biliyorum oyunun mantığını ve bu konuyu açmamın sebebide forumda lol rehberi var mı? Eğer yokda youtubedan önerebilecepiniz rehber tarzında bif şey var mı?
inşallah öğrenirsin kardeşim

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Öğrenme hocam. Arkadaş bana öğretecekti, girdik derecesiz adamlar 5 dakika içinde tüm ailevi değerlerime hakaret etti :(

Berke Gözükara

80+ Bronze
aileni seviyorsan avrupa sunucularında başla

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Öncelikle sakın ama sakın TR serverinde başlama, EU West serverinde başla, EU olarak da geçer.
türkler çok küfür eder, bıkıp oyunu bırakma ihtimalin var.
Bu yüzden EU serverinde oynamaya başlıyorsun, bütün oyuncuları da muteliyorsun.
Karşına bir kaç karakter çıkacak. Master Yi yi seç, oynaması en kolay olan o.
Alıştırmayı geçtikten sonra Maçlara katılıp oyunu oynayabilirsin.
Çok pahalı olan karakterleri alma en başta. Görevleri filan yaptıktan sonra sana kapsül verecek.
o kapsüllerden para ya da kostüm çıkıyor.
Master Yi'den sıkıldıysan Garen veya Jax a geçebilirsin. Daha sonrası sana kalmış.
Mağazada bir sürü itemler vardır, bunları hangi karaktere alman gerektiğini de youtube dan bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom