Neler Yeni

Lol oynarken anlık ekran donma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süer
Evet sorunum böyle . her sürücüm güncel ve her windows güncellemem yapıldı ancak lol 80-120 fps değerleri arasında seyretmesine rağmen anlık ekran donmaları yaşıyorum . 30 dakikalık bir oyunda 4-5 kere 2 şer saniyelik bir ekran donması oluyor . Bilgisayar adı hp pavillion sleekbook 15 pc ekran kartı GeForce GT 630M işlemci 1.7 Ghz yaklaşık 500 gb depolama alanım var . Öncesinde ısınmadan dolayı ekran donması yaşıyorum sanıyordum ancak termal macununu değiştirdim fan değişimi yaptırdım ve bir soğutucu aldım ancak problem hala devam etmekte yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar .

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
diskin sağlığına baktın mı

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Bendede benzeri oluyordu hextec repair tool var onu indirdim yqmayı bideha yükle seçeneğiyle oldyğu yama tekrar yükledi sorun çözüldü

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
https://www.hdsentinel.com şuradan indirip programı açabilir misin açıldığında ekran görüntüsü atarsan diskin sağlığını görebiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1591294865255.png

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
sağlık 99 yazıyor yeterli gibi şöyle söyleyeyim aynı sorunu masaüstü bilgisayarımda yaşıyordum steamı harici diskime kurmuştum ve oyunda anlık takılmalar oluyordu sonrasında steamı ssdme kurdum bu sorun düzelmişti disk kaynaklı olabilir mi emin olmak için sağlığına bakmak istemiştim ramin kaç gb

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM : 8 GB bir postta gördüm antivirüs programlarıyla ilgili olabilir diye tek esed not antivirüs var lisanslı tıkır tıkır çalışıyor problemin ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
msi afterburner ile sıcaklık değerlerine bakıyorsun değil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süer
MSI afterburner ile sıcaklık değerlerine bakıyorsun değil mi
Sıcaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum sadece lolde oluyor diğer oyunlarda donmuyor uyumluluk sorun gidericisini de denedim silip tekrar yükledim lolü olmadı. Sıcaklıkla alakalı olsa ilk oyundan donma yaşamazdım ama ilk elde de oluyor

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Knk lol desteğe ticket at benim oyun çöküyordu oyun ila alakalı bir sıkıntı olduğundan blitcrank bot bakmıyor adamlar çözmek için herşeyi yapıyor lop desteğe bence bi yaz

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
LOL'ün zaten öyle bir sorunu var bir maça girdiğinde ilk 5 dakika da 2 kere donması normal sonrasında ise bazı yerlerde de donuyor ama endişe etmeyin herkes de aynı anda donuyor, bunun kanıtını şu yönde verebilirim mesela iyi gözlemci bir arkadaşın ile oyuna gir zaten ondada donacaktir. 5 kişi giriyoruz hepimizde aynı anda aynı dakika da bir drop giriyor ama düzeliyor sonrasında. Merak etmeyin fazla kafanıza takmayın. LoL bu :) iyi forumlar...

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
LOL'ün zaten öyle bir sorunu var bir maça girdiğinde ilk 5 dakika da 2 kere donması normal sonrasında ise bazı yerlerde de donuyor ama endişe etmeyin herkes de aynı anda donuyor, bunun kanıtını şu yönde verebilirim mesela iyi gözlemci bir arkadaşın ile oyuna gir zaten ondada donacaktir. 5 kişi giriyoruz hepimizde aynı anda aynı dakika da bir drop giriyor ama düzeliyor sonrasında. Merak etmeyin fazla kafanıza takmayın. LoL bu :) iyi forumlar...
Knk ben hergün 3-5 saat lol oynıyorum hiç donma sıkıntısı yaşamafım sadece tr serverı çöktüğü oluyor onda ise 10 kişiden 8 i oyundan atılıyor veya herkes 100+pingle oynuyor ama hiç donduğunu görmedim

Top Bottom