Merhaba. LoL oynarken internetimde kopukluluk oluyor. Ethernet kablosuyla bağlantı sağlıyorum. Bağlantı kopduğunda genellikle 10 saniyeyelik bağlantı kopukluluğu oluyor. İnternet operatörüm Ttnet. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Olabilir aslında ama bu çok uzun sürer başka bi çözüm yolu varmıdır?Lolü ailip yüklersen belki düzelebilir
Bende bu sorun sadece bende var zannediyodum. Bu sorun için napabiliriz?bendede aynı sorun ve hiç düzelmedi kaç kere sildim format attım oyun ortasında ms çoğalıyor hata verip kapanıyor bende ban yiyorum.
cidden bilmiyorum ama pc değiştireceğim eğer onda da sıkıntı varsa internetten kaynaklıdır türk telekomu arayacağım.Bende bu sorun sadece bende var zannediyodum. Bu sorun için napabiliriz?
Kendim Ttnet de çalışıyorum ve şu an ara sıra kopmalar vb şeyler yaşanabiliyor Müşteri hizmetlerini aramanı sorun var mı yok mu test ettirmeni tavsiye ederim yoksa büyük ihtimalle kısa bir süre içersinde düzelecektirMerhaba. LoL oynarken internetimde kopukluluk oluyor. Ethernet kablosuyla bağlantı sağlıyorum. Bağlantı kopduğunda genellikle 10 saniyeyelik bağlantı kopukluluğu oluyor. İnternet operatörüm Ttnet. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şuanda kimse internetınde menun degıl halıyle herkes evlerınde ttnet olsun turkcell olsun calısma yapıyolar belkı ondan kaynaklıdır enıstem turkcellın ınternet altyapısında calısıyor.Merhaba. LoL oynarken internetimde kopukluluk oluyor. Ethernet kablosuyla bağlantı sağlıyorum. Bağlantı kopduğunda genellikle 10 saniyeyelik bağlantı kopukluluğu oluyor. İnternet operatörüm Ttnet. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim. En kısa sürede ttneti arayacağım.Kendim Ttnet de çalışıyorum ve şu an ara sıra kopmalar vb şeyler yaşanabiliyor Müşteri hizmetlerini aramanı sorun var mı yok mu test ettirmeni tavsiye ederim yoksa büyük ihtimalle kısa bir süre içersinde düzelecektir
Çok teşekkürler.Şuanda kimse internetınde menun degıl halıyle herkes evlerınde ttnet olsun turkcell olsun calısma yapıyolar belkı ondan kaynaklıdır enıstem turkcellın ınternet altyapısında calısıyor.
Bilmiyorum valaaOlabilir aslında ama bu çok uzun sürer başka bi çözüm yolu varmıdır?