- Reaksiyon skoru
- 4,141
LoL yükledim oyun istemcisi çok yavaş kuruluyor normal mi
Normal.LoL yükledim oyun istemcisi çok yavaş kuruluyor normal mi
Her zaman öyle değil miydi zaten ?Normal ama oyunun cılkı çıkmış gibi geldi bana. Tüm tuşlara rastgele basınca leveli yüksek adamı kesebiliyorsun :/
Yaklaşık 2 yıl önce oynadığımda en azından mantıklı basman gerekiyordu.Her zaman öyle değil miydi zaten ?
Artık o yok kankaNormal ama oyunun cılkı çıkmış gibi geldi bana. Tüm tuşlara rastgele basınca leveli yüksek adamı kesebiliyorsun :/
Şahsen benim o kadar bilgim yok, 2 hafta önce başladım ve 3 yıl önceki turnuvaları izledim bir nevi haklısınız aslında.Yaklaşık 2 yıl önce oynadığımda en azından mantıklı basman gerek
yeni itemleri cok guclu yapmıslarNormal ama oyunun cılkı çıkmış gibi geldi bana. Tüm tuşlara rastgele basınca leveli yüksek adamı kesebiliyorsun :/
Artık o yok kankatank alıyorsun düz yürüyorsun oyunu kazanıyorsun. Skillere basmana gerek yok. Lol çok güzel bir strateji oyunu (!)
Şahsen benim o kadar bilgim yok, 2 hafta önce başladım ve 3 yıl önceki turnuvaları izledim bir nevi haklısınız aslında.
Evet güncellemeyle gelen eşyalar dengesiz olmuş ve oyunun cılkı çıkmış. Seyretme kiçin oynarsın bu saatten sonra. Umarım düzeltirleryeni itemleri cok guclu yapmıslar