LoL oynayanlar yardımcı olabilir mi

Evet güncellemeyle gelen eşyalar dengesiz olmuş ve oyunun cılkı çıkmış. Seyretme kiçin oynarsın bu saatten sonra. Umarım düzeltirler
Oyunu güncellemeye calısırken daha da oynanmaz hale getirdiler, zırt pırt şampiyon getiriyolar eskiden her gun 10 mac atmadan kapatmazdım pc yi az once baktım en son 3 hafta once 1 mac atmışım

Oyunu güncellemeye calısırken daha da oynanmaz hale getirdiler, zırt pırt şampiyon getiriyolar eskiden her gun 10 mac atmadan kapatmazdım PC yi az once baktım en son 3 hafta once 1 mac atmışım
Her hafta güncelleme getiriyorlar herhalde :D
Oyunu değiştirip güzelleştirmeye çalışmaları iyi ama bunu dozunda yapmaları gerek. NEyse artık ya düzeltirler ya oyuncu kitlesi azalır.

Artık o yok kanka :D tank alıyorsun düz yürüyorsun oyunu kazanıyorsun. Skillere basmana gerek yok. Lol çok güzel bir strateji oyunu (!)
Ama yine kaybediyorsun çünkü senin botun bir apdal ve o yüzden kafa atıyor ve karşı jung ile bot 4/0 oluyor.

Artık o yok kanka :D tank alıyorsun düz yürüyorsun oyunu kazanıyorsun. Skillere basmana gerek yok. Lol çok güzel bir strateji oyunu (!)
oyunda meta denilen bir şey var
şuan yeni itemler yüzünden tank metası. sende zekilik yapıp fiora camille vayne kitlersen ağlamana gerek kalmaz
oyunda sürekli farklı roller op oluyor olayı bu zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama yine kaybediyorsun çünkü senin botun bir apdal ve o yüzden kafa atıyor ve karşı jung ile bot 4/0 oluyor.
aynen sen çok iyisin takım kötü
tüm bronzların klasik bahanesi

Her hafta güncelleme getiriyorlar herhalde :D
Oyunu değiştirip güzelleştirmeye çalışmaları iyi ama bunu dozunda yapmaları gerek. NEyse artık ya düzeltirler ya oyuncu kitlesi azalır.
adamlar her gelen güncellemede yeni eşya getirmiyor
sadece sezon başları eşya veya map değişikliğine gidiyorlar
haftalık gelen güncellemeler bugları düzeltmek item ve heroları dengelemek için

şuan yeni itemler yüzünden tank metası. sende zekilik yapıp fiora camille vayne kitlersen ağlamana gerek kalmaz

He kesin çöp gibi oynuyorum o yüzden kazanma oranım %55 ama bu kötü gelmediği anlamına gelmez. Meta da tank alıyorsun hem vuruyor hem tanklıyor ama 1v9 atılmıyor.

He kesin çöp gibi oynuyorum o yüzden kazanma oranım %55 ama bu kötü gelmediği anlamına gelmez. Meta da tank alıyorsun hem vuruyor hem tanklıyor ama 1v9 atılmıyor.
Çöp gibi oynuyorsun demedim yukarıda ağlamışsın yok bot çöp yok o yok bu diye
tanklar sadece erken oyunda hem vurup hem tanklıyor late diye bir şey var herkesin güçlendiği

beyler niye kasıyorsunuzki kendinizi geçiceksiniz junglea taşıyıcı jungle heroları alıcaksınız hecarim,kayn,kha zix vs vs ben mesela kayn mainim 145k kaynım var ve onun sayesinde plat4e kadar çıktım(tek başıma oynarak çıktım bu arada tek çift atıyorum ben preyle oynamıyodum doğru düzgün)
jungle olucaksınız ejdere odaklanıcaksınız botunuzdada azıcık beyin olucak ejdere yardıma gelcek gerektiğinde bunları yapıyorum ben hep bunun sayesinde gold 1 10lpyken 8win streak yaparak plata çıktım çok rahatlıkla(rahatlık dediğimde 3kere gold1den düştüm anca çıktım).

Kha oyna. Arka arkaya 10 maç taşıdım. Q düz vuruş TEQ.

Geçen gireyim dedim sonuç bu. çok oyun oynayan birisi değilim ama item çıkınca alıyosun maçı.

Ekler

• wwstyle.PNG
    wwstyle.PNG
    1.1 MB · Hit: 36
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,679
Üyeler
191,961
Son üye