Neler Yeni

Yardım LoL oyun başladığında mavi ekran

Kayahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kayahan şakur
Instagram
kayahan14
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sorunum şu: League of Legends oyununa giriş yapıp maç başladığında (giriş yapıp oyun arayabiliyorum fakat yükleme ekranını geçtikten sonra) bilgisayar aniden şu hatayı veriyor: "Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor." Hata ayrıntısı ise "VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR". Mesela oyunu bulurken başka sekmede oluyorum maç başladığının falan sesini duyabiliyorum fakat Alt+Tab yapıp oyuna geçtiğimde anında bu hatayı veriyor. Ama her maç vermiyor yeniden başlattıktan sonra girebiliyorum, 2-3 maçta bir bu hatayı veriyor. Ve bu hatayı sadece League of Legends oynarken alıyorum. Diğer tüm oyunlarda sıkıntı yok. Şimdi tüm detayları yazıyorum.

Bilgisayarım HP Pavilion Power 15 CB007NT laptop.
GTX 1050 ekran kartı.
16 GB RAM.
i7-7700HQ.
Tüm driverlar kurulu ve güncel, 3-4 ayrı programla da güncelliğini test ettim(aygıt yöneticisinden de).
HDMI kablosu ile görüntüyü monitöre aktararak kullanıyorum, bazı yerlerde sorunun bu olabildiğinden bahsetmişler.
Isınma konusunda da herhangi bir problem yok, bilgisayar ısındığından dolayı kapanmıyor, zaten yeniden başlattıktan sonra oynayabiliyorum
Minidump dosya linkini de bırakıyorum:
minidump

Böyle bir derdim vardı. Sorunu ekranın gelişmiş ayarlarından yüksek performanslı ekran kartı ile çalıştır diyerek hallettim girişte bir problem yok. Fakat alt+ tab yaptığım zaman bazen ilk seferinde bazen 3. veya 4. seferde alıyorum yine bu mavi ekranı

Top Bottom