Neler Yeni

Lol pbe hesabına giriş yapamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda sivri
Lol sitesinden pbe hesabı açtım ama pbe istemcisinde bilgileri girince giriş yapmıyor bir hesap daha açıp denedim yine giriş yapmadı yardımcı olabilecek var mı?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam PBE de nasil bir hesap daha actiniz? PBE icin ban yememis hesapla dogrulama falan yapiyorlar, dogru hesabi actiginiza emin misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda sivri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam PBE de nasil bir hesap daha actiniz? PBE icin ban yememis hesapla dogrulama falan yapiyorlar, dogru hesabi actiginiza emin misiniz?
normal hesap açma ekranında sağ üstten pbe sunucusunu seçerek hesap açtım izlediğim videolarda öyle oluyordu

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
normal hesap açma ekranında sağ üstten pbe sunucusunu seçerek hesap açtım izlediğim videolarda öyle oluyordu
Sistem degisti ise bilmiyorum ama hem valorantta hem de lolde normalde sen e postani giriyorsun ve senin bu hesapta banin var mi veya toxic misin diye inceliyorlardi ve ona gore izin veriyorlardi, ben kayit olurken normal hesabim ile basvurmustum

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
kerem erikci
Lol sitesinden pbe hesabı açtım ama pbe istemcisinde bilgileri girince giriş yapmıyor bir hesap daha açıp denedim yine giriş yapmadı yardımcı olabilecek var mı?
riotta sorun vardi düzeltildi sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda sivri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem degisti ise bilmiyorum ama hem valorantta hem de lolde normalde sen e postani giriyorsun ve senin bu hesapta banin var mi veya toxic misin diye inceliyorlardi ve ona gore izin veriyorlardi, ben kayit olurken normal hesabim ile basvurmustum
ilk önce farklı bir eposta ile girdim giriş yapamadım sonra o epostada tr sunucusnunda riot hesabı olmadığı için asıl hesabımın epostasıyla bir daha denedim aynı durum oldu tekrardan

Top Bottom