Garen İyidir ya basit karakter ben miss fortune ile başladım rengardim urf geldiğinde şimdi caitlyn en uzun menzilli ADCharbi geçen bir set var paso yetenek
kesti sonra
hehehehe
doğru düzgün ilk kez nasusla onayabildim
nerdeyse penta kesecektim
yeniyim garen fenan dediler yok beceremedim
nasusu denedim oldu
kanka garen zor ya e atıyom can götürmüyor bi q var oda bişeye yaramıyo ben beceremedim onuGaren İyidir ya basit karakter ben miss fortune ile başladım rengardim urf geldiğinde şimdi caitlyn en uzun menzilli ADC
RengarAatrox al agresiflik nedir çok iyi öğretir
Reis ultisini atıyor ultisinde kesiyorumMordekaiser
nasusla iyiyim kanka saoljungle main olmama rağmen aklıma agresif denilince ilk gelen şampiyon katarina. çünkü earlyde domine edemezsen latede hiçbir şey yapamazsın. koridorda agresif oynaman gerek. eğer koridorda kill çıkartmazsan bol bol roam atman gerek. ormanda ise agresif denilince aklıma ilk gelen her ne kadar şuan yüksek elolarda eskiye göre daha az oynansa da lee sin. earlyde kendini ve takımı kastırmalısın. latede hasarın düşüyor ama bir tane insec ile tfyi taşıyabilirsin
not: katarina bekleme süresi sebebiyle erken oyunda zor olan bir şampiyon olsa da biraz kasmış olsan bile latede klavyeye oturarak penta atabilirsin.
lee sin ise gerçekten emek gerektiren bir şampiyondur. öyle düşük elo oyuncularının yaptığı gibi q ile adamın üstüne atlayıp keseyim mantığıyla çalışan bir hero değildir. çok fazla sayıda insec vardır.
Dostum bende Nasus oyuncusuyum. 3 ay önce lolü bıraktım. Hesabı birine sattım Nasus ile silverden Elmas 1 seviyesine kadar geldim platinum a kadar tek gelebilirsjn Nasus ile akıllı bir oyun oynarsan tabi sonra bir ormancı veya mid lame arkadaş bulman lazım inan Nasus ile master çok rahat olursun sadece rakibini tanı nerde ne yapacağını ezberlemen lazım. Nasus kadar zevkli şampiyon da yok sanırımnasus oynuyorum böyle tam agresif oynamalık kolay şampiyon lazım