LoL'de kendimi nasıl geliştirebilirim?

apophis izleyebilirsin derecelı kasıcaksan her lanede 2 tane fln bı maın sampıyonun olsun onları gelıstırmeye bak cok mekanık ısteyen sampıyon almana gerek yok o ayda yada metada hangı sampıyon gucluyse onun oynayısı ızleyıp oynamam normal gamede denemeler yaparsın ve bıraz fazla oynamamn ama yınede cok oynamanı tavsıye etmıyorum sınır kırızı fln gecırebılrısın 2018de 600 saat oynamam var 2019 2020 sezonda toplam 60 saat gırmıyorum artık kafam rahat tr serverda kı ınsanlar gercekten beyınsız

Tüm herolarda ustalaş. Aram oyna. Türkiyenin %80 ini geçersin zaten.

Canın ne istiyorsa onu yap.
Bu arada dalga mı geçiyorsun sen diyebilirsin. Ancak şunu hatırlamanı isterim oyunda bulunmuş olan, her bug, her yeni combo sürekli farklı şeyler denenerek ortaya çıkmıştır.

Örneğin: S1-S2 zamanları ruined king iteminin master yi de fullenmesi gibi. O zaman efsanevi bir şeydi.
Canın ne istiyorsa onu yap sonuca ulaşacaksın.
bir şeyi test edip yapmış insanları dinlemek daha iyi değil mi?

Dostlar selam, League of Legends'ta kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Kimleri izlemeliyim? Ligim Gold 4 Koridorum Orman.
apophisi izle derim adam challenger bide çok güzel anlatıyor karşındaki heroya karşı nasıl oynarsın vb. izle kesinlikle.

yukarıda arkadaşın dediği gibi /mute all
twitchde anlatarak oynayanları izle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,734
Üyeler
174,426
Son üye
Muzadam2106
Geri