Neler Yeni

Yardım Lol'e giremiyorum hata veriyor

krammer

80+ Bronze
Öncelikle herkese merhaba bugün öğlenden beri oyuna giremiyorum 1 kere silip baştan yükledim şuan 2.kez silip yüklüyorum ama yine açılmayacak gibi çünkü ekran karanlık daha önce böyle bir hatayla karşılaşmış olanlar bakabilir mi ? Belki yardımcı olan çıkar. Cevaplamadan önce Aşağıda neler yaptığıma ve lütfen attığım resimlere bakın ondan sonra bir tavsiyede bulunun. Şimdiden çok sağolun iyi forumlar ...

1- Her şey güncel
2- Güvenlik duvarı kaldırıp denedim olmadı yönetici olarak çalıştır yaptım yine olmadı
3- Oyunun kendi arıza sistemi varmış ''hextech repair tool ''diye onu indirip denedim yine çözüm olmadı.
4- O programdan oyunu silip baştan temiz yükleme yaptım yine olmadı
5- Bugün sabaha karşı 4 5 e kadar oynuyordum herhangi bir problem yoktu(yeni itemler yamasını oynadım yani)
6- Hesap ban yedi belki diye düşünerek farklı hesapla girdim yine olmadı
7- Ticket attım ama kim bilir ne zaman geri dönüş yaparlar

Ekler

• 1.png
    1.png
    590.3 KB · Hit: 92
  • 2.png
    2.png
    590.5 KB · Hit: 67
  • 3.png
    3.png
    584.3 KB · Hit: 54

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Öncelikle herkese merhaba bugün öğlenden beri oyuna giremiyorum 1 kere silip baştan yükledim şuan 2.kez silip yüklüyorum ama yine açılmayacak gibi çünkü ekran karanlık daha önce böyle bir hatayla karşılaşmış olanlar bakabilir mi ? Belki yardımcı olan çıkar. Cevaplamadan önce Aşağıda neler yaptığıma ve lütfen attığım resimlere bakın ondan sonra bir tavsiyede bulunun. Şimdiden çok sağolun iyi forumlar ...

1- Her şey güncel
2- Güvenlik duvarı kaldırıp denedim olmadı yönetici olarak çalıştır yaptım yine olmadı
3- Oyunun kendi arıza sistemi varmış ''hextech repair tool ''diye onu indirip denedim yine çözüm olmadı.
5- Bugün sabaha karşı 4 5 e kadar oynuyordum herhangi bir problem yoktu(yeni itemler yamasını oynadım yani)
giriş yaparken hata oluştu kısmında yukarıdaki update bitene kadar bekle bitince oyunu kapat aç

krammer

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
giriş yaparken hata oluştu kısmında yukarıdaki update bitene kadar bekle bitince oyunu kapat aç
o update ben oyunu 2. kez baştan yüklediğim için oluyor. Yani daha önceki baştan yüklediğinde orası doldu lolün yama bitti bildirim sesi vardır belki bilirsiniz o ses geldi. Ama ekran yine karanlık. Pc kapatıp açtım her şeyi denedim ama açılmadı yine aynı hatayı verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan bitti mesela kapatıp açtım yine aynısı dönüp ardından aynı hatayı verdi. Valorant oynayabiliyorum bir problem çıkmadı o da aynı hesaptan.

Ekler

• 3.png
    3.png
    584.3 KB · Hit: 52

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
o update ben oyunu 2. kez baştan yüklediğim için oluyor. Yani daha önceki baştan yüklediğinde orası doldu lolün yama bitti bildirim sesi vardır belki bilirsiniz o ses geldi. Ama ekran yine karanlık. PC kapatıp açtım her şeyi denedim ama açılmadı yine aynı hatayı verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan bitti mesela kapatıp açtım yine aynısı dönüp ardından aynı hatayı verdi. Valorant oynayabiliyorum bir problem çıkmadı o da aynı hesaptan.
bilmiyorum o zmaan kusura bakmayın

krammer

80+ Bronze

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin

1- Her şey güncel
işine karışmak gibi olmasın ama yerinde olsam oyunu bırakırdım

krammer

80+ Bronze
işine karışmak gibi olmasın ama yerinde olsam oyunu bırakırdım
Kitlesinden dolayı ve tr serveri oynanmaz bir halde evet belki haklısınız ama şuan konumuz o değil :)

Top Bottom