Öncelikle herkese merhaba bugün öğlenden beri oyuna giremiyorum 1 kere silip baştan yükledim şuan 2.kez silip yüklüyorum ama yine açılmayacak gibi çünkü ekran karanlık daha önce böyle bir hatayla karşılaşmış olanlar bakabilir mi ? Belki yardımcı olan çıkar. Cevaplamadan önce Aşağıda neler yaptığıma ve lütfen attığım resimlere bakın ondan sonra bir tavsiyede bulunun. Şimdiden çok sağolun iyi forumlar ...
1- Her şey güncel
2- Güvenlik duvarı kaldırıp denedim olmadı yönetici olarak çalıştır yaptım yine olmadı
3- Oyunun kendi arıza sistemi varmış ''hextech repair tool ''diye onu indirip denedim yine çözüm olmadı.
4- O programdan oyunu silip baştan temiz yükleme yaptım yine olmadı
5- Bugün sabaha karşı 4 5 e kadar oynuyordum herhangi bir problem yoktu(yeni itemler yamasını oynadım yani)
6- Hesap ban yedi belki diye düşünerek farklı hesapla girdim yine olmadı
7- Ticket attım ama kim bilir ne zaman geri dönüş yaparlar
1- Her şey güncel
2- Güvenlik duvarı kaldırıp denedim olmadı yönetici olarak çalıştır yaptım yine olmadı
3- Oyunun kendi arıza sistemi varmış ''hextech repair tool ''diye onu indirip denedim yine çözüm olmadı.
4- O programdan oyunu silip baştan temiz yükleme yaptım yine olmadı
5- Bugün sabaha karşı 4 5 e kadar oynuyordum herhangi bir problem yoktu(yeni itemler yamasını oynadım yani)
6- Hesap ban yedi belki diye düşünerek farklı hesapla girdim yine olmadı
7- Ticket attım ama kim bilir ne zaman geri dönüş yaparlar