Neler Yeni

LoL'e Yeni Başladım hangi hero oynamalıyım?

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
Sadece botlara karşı 1 maç attım üst veya alt koridorda takılıyorum daha çok uzaktan sağlam vuran tarz karakter seviyorum önerebileceğiniz var mı?

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Sadece botlara karşı 1 maç attım üst veya alt koridorda takılıyorum daha çok uzaktan sağlam vuran tarz karakter seviyorum önerebileceğiniz var mı?
yeni başladıysan skill tutturmalı bi karakter oynama üst için garen iyi olur alt içinse ashe falan alabilirsin ultisi ve w var tutturması kolay ama
garen hem tank hem sağlam vurur ashe kolay oda sağlam vurur bunlar yeni başlayan için ideal çarlar

Yavuz241

80+ Bronze
İlk başta menzilli şampiyonlar zor olur çünkü neredeyse hepsi bir yetenek tutturma gerekiyor. Üst koridor için Garen, Darius önerebilirim.

AlpBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ALP GİRAY GÖKTAŞ
dostum sana önerebiliceğim baya karakter var garen ,ashe, master yi, miss fortune, bunları bi ddene

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Yakinci >Master, garen, darius, renekton
Uzakci>tristana sivir varus

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Garen.

AlpBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ALP GİRAY GÖKTAŞ
dostum sana önerebiliceğim baya karakter var garen ,ashe, master yi, miss fortune, bunları bi ddene
dariüs biraz sıkıntılı olabilir yeni başlayan için ama oynanır yani birde warwick var kolay hero ve kolay support olarakta lulu oynayabilrisn zed yasuo gibi karakterle bulaşma fazla başlarda sürekli botlarla gir alışana kadar ben 4 yıldır oynuyorum nerdeyse 3 ay botlarla oynadım

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
dariüs biraz sıkıntılı olabilir yeni başlayan için ama oynanır yani birde warwick var kolay hero ve kolay support olarakta lulu oynayabilrisn zed yasuo gibi karakterle bulaşma fazla başlarda sürekli botlarla gir alışana kadar ben 4 yıldır oynuyorum nerdeyse 3 ay botlarla oynadım
3 ay ne. Ben direk pvp giriyodum. Oyle oyle ogrendim s6 dan beri. Simdi bilmedigim sey yok

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1- Oyunu sil
2- Ben yinede hayatımı karartıcağım diyorsan masterla başla yada Mordekaiser

AlpBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ALP GİRAY GÖKTAŞ
3 ay ne. Ben direk pvp giriyodum. Oyle oyle ogrendim s6 dan beri. Simdi bilmedigim sey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla o zman çok heyecanlıydım giremiyodum pvp ye felan

valla o zman çok heyecanlıydım giremiyodum pvp ye felan
şimdi westte masterim kank

Top Bottom