Lösemi hastasına laptop önerisi

bisel23

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar öncelikle merhabalar kısa bir süre önce lösemi olduğumu öğrendim ve hastaneye yattım muhteemelen önümuzde ki 1 seneyi hastanede geçireceğim o yüzden kafam dağılsın oyun oynayım diye laptop bakıyorum
MSI Katana 17 B12VFK almayı düşünüyodum ama ekranı soluk falan deniyor bir de ssd 1 tb olsa daha iyi olur gibi bu fiyat bandında 45k civarına ekranı falan fena olmayan yormayacak 4060lı bi laptop önerebilir misiniz ?

arkadaşlar öncelikle merhabalar kısa bir süre önce lösemi olduğumu öğrendim ve hastaneye yattım muhteemelen önümuzde ki 1 seneyi hastanede geçireceğim o yüzden kafam dağılsın oyun oynayım diye laptop bakıyorum
MSI Katana 17 B12VFK almayı düşünüyodum ama ekranı soluk falan deniyor bir de ssd 1 tb olsa daha iyi olur gibi bu fiyat bandında 45k civarına ekranı falan fena olmayan yormayacak 4060lı bi laptop önerebilir m
Geçmiş olsun dostum. Hava çıkışları çok olan bir laptop bakman lazım. En önemlisi kronik sorunu olup olmadığı önemli 45k ya seçenek fazla illa daha iyi seçenekler vardır.

Geçmiş olsun dostum. Hava çıkışları çok olan bir laptop bakman lazım. En önemlisi kronik sorunu olup olmadığı önemli 45k ya seçenek fazla illa daha iyi seçenekler vardır.
teşekkür ederim . ben çok anlamadığım için pek bir şey bulamadım en iyi ne alınabilir bu fiyata diye.

MSI Katana 17 B12VFK almayı düşünüyodum ama ekranı soluk falan deniyor bir de ssd 1 tb olsa daha iyi olur gibi bu fiyat bandında 45k civarına ekranı falan fena olmayan yormayacak 4060lı bi laptop önerebilir misiniz ?
Hocam çok geçmiş olsun sıfır düşünüyor iseniz şuna bir bakabilirsiniz katana alınmaz.

n11'den Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00FGTR R7-7435HS 12 GB 512 GB RTX4070 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

İyzico parolapara yeni üye olursanız güzel indirim gelir yaklaşık 2000tl

Hocam çok geçmiş olsun sıfır düşünüyor iseniz şuna bir bakabilirsiniz katana alınmaz.

n11'den Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00FGTR R7-7435HS 12 GB 512 GB RTX4070 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

İyzico parolapara yeni üye olursanız güzel indirim gelir yaklaşık 2000tl
msı pulse 16 ai gözüme çarpmıştı ama %45 ntsc muhabbeti var sanırım bunda da cok mu kötüdür etkiler mi o kadar

geçmiş olsun dostum umarım üstesinden gelirsin. Kafanı dağıt sürekli oyun oyna bir dakika bile boş kalmamaya çalış negatif düşünmemeye çalış.

geçmiş olsun.
laptop alıcaksan 17.3 inç al. 15 inç olanlar oyun için çok küçük bence.

bütçene göre bu ikisinden birini alabilirsin. MSI hakkında kötü yorum okumadım şimdiye kadar.

50k ya Acer nitro 16 tercih edebilirsin ,ekranı rakiplerine göre oldukça iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşirsin inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi katana alabilrsin

Geçmiş olsun kardeşim. Senden iyi haberler bekliyoruz. Umarım yenersin hastalığını.

Geri