The Semih
80+ Gold
gecikme işi çok rahatsız etmişti zamanında kullanımı rahatsız ediyor mu hala
Kanka kabaca test yaptım merak ettiğim için, şöyle anlatayım 20x de kimse kullanmaz bunu çünkü 25 fps den renderlıyor ve yumuşatmalar belli oluyor, fakat 2x 3x 4x aşırı stabil ve DLSS 3 gibi çalışıyor, Cyberpunk testimde REFLEX oldugu için gecikme aynı DLSS 3 gibiydi 4x açtığımda 200 fps aldım, fakat reflex desteklemeyen oyunda gecikmeler bariz belli oluyor haberiniz olsun.Lower latency tam olarak nerede ?
Gecikme oynanmayacak kadar mı belli oluyor?Kanka kabaca test yaptım merak ettiğim için, şöyle anlatayım 20x de kimse kullanmaz bunu çünkü 25 fps den renderlıyor ve yumuşatmalar belli oluyor, fakat 2x 3x 4x aşırı stabil ve DLSS 3 gibi çalışıyor, Cyberpunk testimde REFLEX oldugu için gecikme aynı DLSS 3 gibiydi 4x açtığımda 200 fps aldım, fakat reflex desteklemeyen oyunda gecikmeler bariz belli oluyor haberiniz olsun.
görseldeki ilk oyunun adı ne
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
20X Frame Generation test ettim arkadaşlar 729 FPS veriyor, fakat bu tamamen güç gösterisi kimse böyle oynamaz oyunu. öte yandan 2x 3x 4x özellikleri çok stabil olmuş kesinlikle kullanın. Bedava RTX 5000 serisine geçin.
Peki hocam fps hissiyatı nasıl?Kanka kabaca test yaptım merak ettiğim için, şöyle anlatayım 20x de kimse kullanmaz bunu çünkü 25 fps den renderlıyor ve yumuşatmalar belli oluyor, fakat 2x 3x 4x aşırı stabil ve DLSS 3 gibi çalışıyor, Cyberpunk testimde REFLEX oldugu için gecikme aynı DLSS 3 gibiydi 4x açtığımda 200 fps aldım, fakat reflex desteklemeyen oyunda gecikmeler bariz belli oluyor haberiniz olsun.
2x 3x 4x de FPS ler çok stabil ve akıcılık iyidi, fakat 4x den sonra gecikmeler hissediliyor. Gecikme en az 2x modunda çünkü orjinal FPS 50-60 dan çarpıyor, FPS ne kadar düşükse gecikme o kadar artıyor. 20x açtığım zaman fps otomatik 25 kareye düşürdü ve 20 ile çarptı, 25 fps nin gecikme değerini hissettim öyle diyim.Peki hocam fps hissiyatı nasıl?
2024 kis indiriminde %20 inidiimre girmisti yani 2.80 dolar(100tl) olmustubu lossless scalinge hiç steamde indirim geliyor mu ya da daha ucuz platform var mı