Neler Yeni

729 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

The Semih

80+ Gold
Daha birkaç gün önce dedim nvidia bunu yapıyorsa bu adamlarda yapar diye gecikmedi hemen geldi teorik olarak olay basit yapay olarak gecikmeyi arttır fpsi katla eşit takas olarak çalışıyor belliki sistem ha nvidia ile oyun geliştiricileri ortak çalışıyor daha optimize olur ama buda bir seçenek nvidia tekeline karşı hali hazırda dlss fg ve mfg destekleyen oyunlarda gayet güzel çalışacağını düşünüyorum üzerine reflex 2 gelecek kartşarın hepsine açarız gecikmeyide düşürrüz sıfor sıkıntı devam
Evet eğer Lossless Scaling'i Reflex destekleyen oyunlarda açarsanız gecikme çok olmuyor, rahatsız etmiyor yani. Her şekilde bu program çok iyi hocam fiyatına göre bedava FPS veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Soner Külcü
Evet eğer Lossless Scaling'i Reflex destekleyen oyunlarda açarsanız gecikme çok olmuyor, rahatsız etmiyor yani. Her şekilde bu program çok iyi hocam fiyatına göre bedava FPS veriyor.
ARtık kas gücü anlamında neredeyse hiçbirşey yapmayan nvdia düşünsün napalım ben 4080 suprim x im ile lossless scaling ile ihtiyacım olduğu kadar katlarım artık fpsleri

fayuk_w

80+ Bronze

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,266
İsim
Sinan Aba
Daha birkaç gün önce dedim nvidia bunu yapıyorsa bu adamlarda yapar diye gecikmedi hemen geldi teorik olarak olay basit yapay olarak gecikmeyi arttır fpsi katla eşit takas olarak çalışıyor belliki sistem ha nvidia ile oyun geliştiricileri ortak çalışıyor daha optimize olur ama buda bir seçenek nvidia tekeline karşı hali hazırda dlss fg ve mfg destekleyen oyunlarda gayet güzel çalışacağını düşünüyorum üzerine reflex 2 gelecek kartşarın hepsine açarız gecikmeyide düşürrüz sıfor sıkıntı devam
Bunu zaten ilk AMD çıkarmıştı mf'yi. Ama yazılım ile çalıştığı için kapalı.
Belki 9000 serisine gelir çünkü fsr 4 te ai tabanlı.
Büyük ihtimalle bir sonraki seride verirler ama adamlar kartı düzgün tanıtmadı bile.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ağustos ayında çalışıyordu bu program şuan çalışmıyor :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağustos ayında çalışıyordu bu program şuan çalışmıyor :
ya beyaz ekran ya siyah ekran ya da win 7 penceresi çıkıyor niye böyle

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ARtık kas gücü anlamında neredeyse hiçbirşey yapmayan nvdia düşünsün napalım ben 4080 suprim x im ile lossless scaling ile ihtiyacım olduğu kadar katlarım artık fpsleri
aga 4080 de ne gerek var lossless scaling falan cayır cayır oyna işte bizim gibi gariban adamların kurtarıcısı bu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom