Lossles scaling te yapmam gereken neler var neleri ayarlamam gerek 3050 ti 4 gb vramli ryzen 7 5800x li laptop var god of war da vram azligondan kasim kasim kasiliyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
20X Frame Generation test ettim arkadaşlar 729 FPS veriyor, fakat bu tamamen güç gösterisi kimse böyle oynamaz oyunu. öte yandan 2x 3x 4x özellikleri çok stabil olmuş kesinlikle kullanın. Bedava RTX 5000 serisine geçin.
Ölçekleme etkeni 4 çok fazla önce onu düzelt, ondan sonra ölçekle dedikten 5 saniye içinde oyuna dönmen lazım, yada kısayol atayıp geç.Alıntıyı görüntüle
böyle ayarlamama rağmen ölçekle dediğimde şöyle bir şey alıyorum bu bir hata mı? fps göstergesi açık olmasına rağmen gözükmedişği için anlamıyorum
Alıntıyı görüntüle
hocam ölçeği otomatik yaptıktan sonra açmayı bir şekilde becerdim fakat öncesinden daha droplu ve daha gecikmeli oldu. düzgün bi ayarı mı var bunun yoksa ters mi çalışıyorÖlçekleme etkeni 4 çok fazla önce onu düzelt, ondan sonra ölçekle dedikten 5 saniye içinde oyuna dönmen lazım, yada kısayol atayıp geç.
hocam dediginiz gibi oyunu 30fps sabitledim lsfg 3 u ise 2x moda ayarladim ama cok fazla gecikme oluyor ne yapmam lazim?Rahat oynarsın 30 kareye sabitle oyunu 2x frame aç 60 fps ile oyna.