Neler Yeni

729 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
vladimiz putin
imzadaki sistem ile cyberpunk oynatabilir mi bu lossless scaling bana?

hamzaersoy

80+ Bronze
bunu steamden alıp test ettikten sonra işe yaramazsa iade edebilyiorum değil mi direkt

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

The Semih

80+ Gold
kral bende işe yaramıyor çözümü var mı
Çözümünü bilmiyom kanka bende direkt çalıştı uygulama, yönetici olarak başlat istersen yada silip tekrar kur. Program oyunlarda tam ekranda çalışmıyor haberin olsun borderless yada windoweda alıp sonra ölçekle diyince program tam ekran yapıyor.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
para steam bakiyesi olarak mı kalıyor peki
bakiyenden harcarsan bakiyene gelir, kartından harcarsan ister kartına ister bakiyene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözümünü bilmiyom kanka bende direkt çalıştı uygulama, yönetici olarak başlat istersen yada silip tekrar kur. Program oyunlarda tam ekranda çalışmıyor haberin olsun borderless yada windoweda alıp sonra ölçekle diyince program tam ekran yapıyor.
yapıyorum her şeyi de ya siyah ekran oluyor ya beyaz ya da win 7 penceresi açılıyor bi de yönetici olarak açayım

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mert Uzel

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

20X Frame Generation test ettim arkadaşlar 729 FPS veriyor, fakat bu tamamen güç gösterisi kimse böyle oynamaz oyunu. öte yandan 2x 3x 4x özellikleri çok stabil olmuş kesinlikle kullanın. Bedava RTX 5000 serisine geçin. :D
Hocam 2x 3x ve 4x görüntü kalitesi ne durumda? Gözünüze çarpan ciddi bir şey var mı?

imzadaki sistem ile cyberpunk oynatabilir mi bu lossless scaling bana?
Orijinal FPS 30 altına düşmediği sürece sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Hocam 2x 3x ve 4x görüntü kalitesi ne durumda? Gözünüze çarpan ciddi birşeyler var mı?
Görüntü kalitesinini ellemeden açabiliyorsun, Upscale ayarı da var ama ben açmadım. Çünkü oyunlarda DLSS yada FSR desteği olduğu için oyundan açmak daha mantıklı.

Native görüntüye frame generation açtım yani testte.

pubg de 2x nerdeyse yarım saniye kadar gecikme yapıyor reflex desteklemiyor mu acaba
FPS sınırlayıp açmayı dene, eğer ekran kartın %99 kullanıyorsa normalde Frame Gen gecikme yapar, refah payı eklersen gecikmeyi düşürürsün.

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mert Uzel
Görüntü kalitesinini ellemeden açabiliyorsun, Upscale ayarı da var ama ben açmadım. Çünkü oyunlarda DLSS yada FSR desteği olduğu için oyundan açmak daha mantıklı.

Native görüntüye frame generation açtım yani testte.
Hocam sadece fsr 3.0'ın Frame generation'ını açsanız bile görüntü kalitesini bulanıklaştırıyor. Onu merak etmiştim, kare oluşturmada bir görüntü bozukluğu var mı diye.

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Arda Yılmaz
bende intel a750 ekran kartı var bende çalışır mı bu uygulama ? Ayriyeten bf gibi online oyunlarda da çalışıyor mu yada rdr2 de ?

The Semih

80+ Gold
bende intel a750 ekran kartı var bende çalışır mı bu uygulama ? Ayriyeten bf gibi online oyunlarda da çalışıyor mu yada rdr2 de ?
Online oyunlarda denemedim, o yüzden kesin bişey diyemem. Videoda Helldivers 2 de açıyor sorun yapıyormu emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,784
Üyeler
164,908
Son üye
potasyum33
Top Bottom