kral bende işe yaramıyor çözümü var mıRahat oynarsın 30 kareye sabitle oyunu 2x frame aç 60 fps ile oyna.
2 saati geçmediği sürece iade edebiliyorsunbunu steamden alıp test ettikten sonra işe yaramazsa iade edebilyiorum değil mi direkt
para steam bakiyesi olarak mı kalıyor peki2 saati geçmediği sürece iade edebiliyorsun
Çözümünü bilmiyom kanka bende direkt çalıştı uygulama, yönetici olarak başlat istersen yada silip tekrar kur. Program oyunlarda tam ekranda çalışmıyor haberin olsun borderless yada windoweda alıp sonra ölçekle diyince program tam ekran yapıyor.kral bende işe yaramıyor çözümü var mı
bakiyenden harcarsan bakiyene gelir, kartından harcarsan ister kartına ister bakiyenepara steam bakiyesi olarak mı kalıyor peki
yapıyorum her şeyi de ya siyah ekran oluyor ya beyaz ya da win 7 penceresi açılıyor bi de yönetici olarak açayımÇözümünü bilmiyom kanka bende direkt çalıştı uygulama, yönetici olarak başlat istersen yada silip tekrar kur. Program oyunlarda tam ekranda çalışmıyor haberin olsun borderless yada windoweda alıp sonra ölçekle diyince program tam ekran yapıyor.
Hocam 2x 3x ve 4x görüntü kalitesi ne durumda? Gözünüze çarpan ciddi bir şey var mı?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
20X Frame Generation test ettim arkadaşlar 729 FPS veriyor, fakat bu tamamen güç gösterisi kimse böyle oynamaz oyunu. öte yandan 2x 3x 4x özellikleri çok stabil olmuş kesinlikle kullanın. Bedava RTX 5000 serisine geçin.
Orijinal FPS 30 altına düşmediği sürece sıkıntı olmaz.imzadaki sistem ile cyberpunk oynatabilir mi bu lossless scaling bana?
Görüntü kalitesinini ellemeden açabiliyorsun, Upscale ayarı da var ama ben açmadım. Çünkü oyunlarda DLSS yada FSR desteği olduğu için oyundan açmak daha mantıklı.Hocam 2x 3x ve 4x görüntü kalitesi ne durumda? Gözünüze çarpan ciddi birşeyler var mı?
FPS sınırlayıp açmayı dene, eğer ekran kartın %99 kullanıyorsa normalde Frame Gen gecikme yapar, refah payı eklersen gecikmeyi düşürürsün.pubg de 2x nerdeyse yarım saniye kadar gecikme yapıyor reflex desteklemiyor mu acaba
Hocam sadece fsr 3.0'ın Frame generation'ını açsanız bile görüntü kalitesini bulanıklaştırıyor. Onu merak etmiştim, kare oluşturmada bir görüntü bozukluğu var mı diye.Görüntü kalitesinini ellemeden açabiliyorsun, Upscale ayarı da var ama ben açmadım. Çünkü oyunlarda DLSS yada FSR desteği olduğu için oyundan açmak daha mantıklı.
Native görüntüye frame generation açtım yani testte.
Online oyunlarda denemedim, o yüzden kesin bişey diyemem. Videoda Helldivers 2 de açıyor sorun yapıyormu emin değilim.bende intel a750 ekran kartı var bende çalışır mı bu uygulama ? Ayriyeten bf gibi online oyunlarda da çalışıyor mu yada rdr2 de ?