Hocam o riske değmez bence hiç kullanmayın riske atmayın hesabınızıvanguard bunu hile yazılımı olarak algılar mı
Peki neden bunu güzel bir dille açıklamak varken bu şekilde konuşuyorsunuzfg deli gibi latency input lag ekleyen bir teknoloji yani competitive oyunlarda kullanılmaz, dünyadan haberiniz yok.
Hocam fps arttırmak için mi kullancaksınızvanguard bunu hile yazılımı olarak algılar mı
Yiyorsun dostum arkadaşım pc kötüydü ben dene dedim kullandı guzel uygulama ama 3.parti yazilimdan ban attı gözümüzün önünde tabi bunu valorantdan ticket acarak actirabiliyosun ama yinede sen bilirisinvanguard bunu hile yazılımı olarak algılar mı
EvetHocam fps arttırmak için mi kullancaksınız
Şu an kullanmaya devam ediyor muYiyorsun dostum arkadaşım pc kötüydü ben dene dedim kullandı guzel uygulama ama 3.parti yazilimdan ban attı gözümüzün önünde tabi bunu valorantdan ticket acarak actirabiliyosun ama yinede sen bilirisin
Artık 50-60 konuda bunu söylemekten bunalmış olacak arkadaşPeki neden bunu güzel bir dille açıklamak varken bu şekilde konuşuyorsunuz
Kullaniyorda baninida açtırdıEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an kullanmaya devam ediyor mu