Neler Yeni

LOTR Hangi sıra ile izlenmeli

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Onur
IMG_0090.jpeg

Selam dostlar LOTR olayların kronolojik sırası bu şekildeymiş.
Hakkında sıfır bilgiye sahibim. Bu şekilde mi izlenmeli yoksa filmlerin çıkış yıllarına göre mi izlenmeli?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazıları önce asıl ilk 3 filmi, sonra olayların daha öncesini anlatan hobbit serisinin izlenmesini tavsiye ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Sezer
Çok bir şey kaybetmezsin. Ben her zaman kronolojik sıraya göre izlemişimdir. Önceden ne olduğunu anlattıkları için öyle daha da çok hoşuma gidiyor. Direkt;

• Yüzüklerin Efendisi 1: Yüzük Kardeşliği (2001)
  • Yüzüklerin Efendisi 2: İki Kule (2002)
  • Yüzüklerin Efendisi 3: Kralın Dönüşü (2003)
  • Hobbit 1: Beklenmedik Yolculuk (2012)
  • Hobbit 2: Smaug'un Çorak Toprakları (2013)
  • Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı (2014)
Yapıştır gitsin.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüzüklerin Efendisiyle başladım. İlk filmde uyudum. İlk kez bir film izlerken uyudum la bu ne böyle.
Gandalf ın ejderha ile madende kaldığı sahnede bir sızdım, sonda frodo ile sam in ayrı; diğer elemanların ayrı gittiği sahneye kadar uyumuşum. İkinci ve üçüncü filmi de seriyi bitiriyim diye izledim. Üçüncü film diğerlerine göre iyi ama ilk 2 si cidden boş. Bi de her biri 3 saat 💀
Allahtan Hobbitten başlamamışım. Hobbitten başlayacaktım, internette bazıları hobbitten başlamayın sıkılır bırakırsınız diyordu iyi ki dinlemişim onları. Lotr böyleyse hobbit ne derece sıkıcıdır Allah bilir.
Orta Dünya orta dünya şöyle büyük lore u var böyle büyük lore u var diyolardı fısmış.
Witcher 3 ve lolün hikayesi bile suya götürür susuz getirir bu orta dünyayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,370
Üyeler
172,659
Son üye
Legend42
Top Bottom