Lütfen yardım BCS Borsa Uygulaması Kazandığım Paramı havale etmeme izin vermiyor

mustafai

80+
Reaksiyon skoru
1
BCS Kripto borsasına Binance TR hesabımdan parça parça yaklaşık 15.000 dolar para gönderdim ve burada 15 gün işlem açıp kapattım. Şuan BCS hesabımda 47.000 dolar para var ama çekmeme izin vermiyorlar. 7.000 dolar para yatırırsanız çekim izni verilecektir diyor. Bu borsa hesabını kullanan oldu mu daha önce. Yabancı bir borsa uygulaması. Nerelere şikayet edebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• 1000013556.webp
    1000013556.webp
    69.7 KB · Hit: 71
BCS Kripto borsasına Binance TR hesabımdan parça parça yaklaşık 15.000 dolar para gönderdim ve burada 15 gün işlem açıp kapattım. Şuan BCS hesabımda 47.000 dolar para var ama çekmeme izin vermiyorlar. 7.000 dolar para yatırırsanız çekim izni verilecektir diyor. Bu borsa hesabını kullanan oldu mu daha önce. Yabancı bir borsa uygulaması. Nerelere şikayet edebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

BCS Borsa diye arattığımda buna benzer hiçbir şey çıkmıyor. Yurtdışı bağlantılıysa şikayet etsen bile pek bir şey yapamazlar.

Gtc borsası diye bir yere giriş yaptım Çinli bir kızın tavsiyesiyle ve burada alsat işlemleri yaptık şimdi paramı çekmek istiyorum müşteri hizmetlerine iletişime geçtim para çekmek istiyorsanız 688 $ para yatırmanız gerekiyor dedi arkadaşlar böyle bir olay başına gelen var mı şimdiden herkese teşekkür ederim

Ekler

• IMG_1507.webp
    IMG_1507.webp
    76.6 KB · Hit: 35
Gtc borsası diye bir yere giriş yaptım Çinli bir kızın tavsiyesiyle ve burada alsat işlemleri yaptık şimdi paramı çekmek istiyorum müşteri hizmetlerine iletişime geçtim para çekmek istiyorsanız 688 $ para yatırmanız gerekiyor dedi arkadaşlar böyle bir olay başına gelen var mı şimdiden herkese teşekkür ederim
Benzeri bir tanıdığımın başına gelip dolandırılmışlardı.İlk başta 500 dolar sonra 1000 dolar sonra 5000 dolar yüklemeniz lazım diyorlar sürekli.İlk başta biraz kazandırıp sizi yemliyorlar.Sizde orads gördüğünüz parayı çekebilmek için sürekli para yüklüyorsunuz.Sanırım anlattığım olayın benzeri.Dikkatli olsun,size tavsiyem böyle bilinmeyen sitelere hiç bulaşmayın.

580bin TL hiç oldu :(

İnsan böyle dolandırılmamalı, özellikle böyle büyük paranız varsa, aklınız da iyi çalışmalı...

Ne bulurlar bu yabancı bilinmeyen kripto para borsalarında anlamıyorum, % 90'a yakını dolandırılıyor ya da batıyor...

ulan gülsem mi üzülsem mi bilemedim göz göre göre dolandırılmışlar geçmiş olsun size.

para gitmiş yazık olmuş

bu tip şeyler dolandırıcılık baya bir para kaptırmışsınız gibi gözüküyor geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,176
Üyeler
174,994
Son üye
eymenkgn
Geri