Neler Yeni

LÜTFEN YARDIM BİLGİSAYAR AÇILMIYOR

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kuzey
PSU'nun güç kablolarının takılı olduğundan emin misiniz? Hiçbir tepki olmaması çok zor. Kablolamada bir hata olması muhtemel.
Yok hocam yok kafayı yedirttti bana, kaç kere bilgisayar toplayıp montajlamışımdır yok yani, kablo takılı her şeyi denedim vs

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Yok hocam yok kafayı yedirttti bana, kaç kere bilgisayar toplayıp montajlamışımdır yok yani, kablo takılı her şeyi denedim vs
Yani anakart power kabloları bağlı ve power switch bağlı ise herhangi sebepten PSU kendini korumaya almış olabilir.

220V PSU kablosunu sökün 5dk bekleyin tekrar deneyin bu arada psu üzerinde ki anahtar da bozuk olabilir

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kuzey
Yani anakart power kabloları bağlı ve power switch bağlı ise herhangi sebepten PSU kendini korumaya almış olabilir.

220V PSU kablosunu sökün 5dk bekleyin tekrar deneyin bu arada psu üzerinde ki anahtar da bozuk olabilir
beklediö onu da denedim, anakart güç kablosunu çıkartıp kabloya kısa devre yaptırıp denedim çalışıyor güçte geliyor fanlar dönmüyor sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Güç kaynağının prize bağlanan kablosunu çıkartın. Kasanın güç tuşuna 45 sn basılı tutun.

Bu esnada kontrol kalemi ile güç kaynağının girişindeki 3 pinli yapıya ikili olacak şekilde ucunu değdirin. Kontrol kaleminde elektrik akımının varlığını belirten ışık yanabilir anlık.

Statik elektrik olabilir diye bunu bir deneyin.

Top Bottom