Neler Yeni

Yardım LÜTFEN YARDIM Masa boyutunu iyi tasarlamışmıyım?

L masa yaptıracam marangozda. Masanın beni ilgilendiren kısmını enine 180 cm , dikine 90 cm düşünüyorum. L olan kısmını ise enine 120 dikine 70 düşünüyorum. Neden enine 70 cm olduğunu çizim üzerinde açıkladım. Kasayı koyacağım yerde 30 cm yer kaplayacak kasanın kendisi. Sonra 10 cm boşluk bırakıp monitör kolunu monte edecem. Monitör kolu ile monitör arasında da 30 cm var. O yüzden masanın L olan kısmını 70 cm düşündüm. Herhangi bir hata veya eksik bir şey var mı rica ediyorum yardımcı olun arkadaşlar.

Ekler

• 1.png
    1.png
    24.2 KB · Hit: 55
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ertuğrul Yavuz
Monitör kolu nedir? Kasanın hava girişi ile tahliyesi için etrafının açılmasını öneririm. Monitör boyutu da çizimde olmalı bence daha sağlıklı düşünce açısından. Onun harici aklıma takılan bir sorun yok gibi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör kolu nedir? Kasanın hava girişi ile tahliyesi için etrafının açılmasını öneririm. Monitör boyutu da çizimde olmalı bence daha sağlıklı düşünce açısından. Onun harici aklıma takılan bir sorun yok gibi.
Hocam monitör kolu şu : https://www.northbayouturkiye.com/urun/nbh100

Monitörümün boyutu ise 32 inç. Yani enine 71 cm

Kasanın da etrafı açık olacak zaten masanın üstünde olacağı için

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
KansuKaratekin
Bence yeterli olur, kullandığım masa 60 cm eninde laptop ve klavyeyi koyunca kollarımı koymaya yer kalmıyor, tabii monitör daha az yer kaplıyor.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Baran Kut

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Baran Kut
4.5kg hocam monitör F80 bile taşır bunu.
Hocam monitör kolunu aldım nb h100 olarak. Ben şeyi sadece tam olarak çözemedim. Şimdi o atmış olduğum çizime tekrar bakar mısınız rica etsem. Orada temsili olarak kendimi çizdim. Oraya oturup monitörü karşıma alacam fakat masanın L olan kısmına da kolumu dayamak istiyorum. O kısmın derinliğini gördüğünüz üzere 70 cm düşündüm. Sizce 60 cm yaptırsam olur mu ? Çünkü ne kadar sağa doğru yaklaşırsam asıl masada 2. monitörü koyacak yer de o kadar artar.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Baran Kut

He sen almışsın pardon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam monitör kolunu aldım nb h100 olarak. Ben şeyi sadece tam olarak çözemedim. Şimdi o atmış olduğum çizime tekrar bakar mısınız rica etsem. Orada temsili olarak kendimi çizdim. Oraya oturup monitörü karşıma alacam fakat masanın L olan kısmına da kolumu dayamak istiyorum. O kısmın derinliğini gördüğünüz üzere 70 cm düşündüm. Sizce 60 cm yaptırsam olur mu ? Çünkü ne kadar sağa doğru yaklaşırsam asıl masada 2. monitörü koyacak yer de o kadar artar.
L ürünlerde 3e1 veya 1e1 giderler 60 mantıklı olur.

2. monitörü koyacak yer de o kadar artar.
Bunu düşünüyorsan kesin 60 yap bence.

He sen almışsın pardon.

L ürünlerde 3e1 veya 1e1 giderler 60 mantıklı olur.

Bunu düşünüyorsan kesin 60 yap bence.
Anlatmak istediğimi tam olarak anladınız dimi hocam yanlışlık olmasın. Ben 2 monitör kullanacağımdan ötürü asıl monitörü karşıma alacam ve soluna da 2.monitörü koyacam. Masanın sağına doğru ne kadar yaklaşırsam 2. monitör sol tarafta masanın dışına taşmaz. 60 cm yaptırayim sıkıntı yok diyorsanız

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Baran Kut
Anlatmak istediğimi tam olarak anladınız dimi hocam yanlışlık olmasın. Ben 2 monitör kullanacağımdan ötürü asıl monitörü karşıma alacam ve soluna da 2.monitörü koyacam. Masanın sağına doğru ne kadar yaklaşırsam 2. monitör sol tarafta masanın dışına taşmaz. 60 cm yaptırayim sıkıntı yok diyorsanız
Anladım anladım kendine yer ayırman daha iyi olur. Yan masayı da sonradan değerlendirme gibi bir düşüncen varsa 60 genişlik olarak iyi bir değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,203
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537