H hamzaoztas 80+ Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 25 15 Eylül 2022 #1 Arklar yeni PC aldım bios menüsünde ekran sorunsuz çalışıyor fakat biosu kapatıp normal Windowsa geçince ekran gidiyor
Arklar yeni PC aldım bios menüsünde ekran sorunsuz çalışıyor fakat biosu kapatıp normal Windowsa geçince ekran gidiyor
AS A SKORZ 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,113 Dahası Reaksiyon skoru 329 İsim Mustafa Karakuş 15 Eylül 2022 #2 hamzaoztas yazmış: Arklar yeni PC aldım bios menüsünde ekran sorunsuz çalışıyor fakat biosu kapatıp normal Windowsa geçince ekran gidiyor Devamı için tıklayın... windows hiç açılmıyor galiba windows yüklü değildir
hamzaoztas yazmış: Arklar yeni PC aldım bios menüsünde ekran sorunsuz çalışıyor fakat biosu kapatıp normal Windowsa geçince ekran gidiyor Devamı için tıklayın... windows hiç açılmıyor galiba windows yüklü değildir
H hamzaoztas 80+ Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 25 15 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AS A SKORZ yazmış: windows hiç açılmıyor galiba windows yüklü değildir Devamı için tıklayın... Windows yükle bı kere girdim hdmı kablosu kısaydı değiştir dim bu dediğim olay oldu
AS A SKORZ yazmış: windows hiç açılmıyor galiba windows yüklü değildir Devamı için tıklayın... Windows yükle bı kere girdim hdmı kablosu kısaydı değiştir dim bu dediğim olay oldu