Neler Yeni

🔥 LVBEL C5 - C5MODE Yeni Albüm Çıktı! 🔥

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Öncelikle merhaba,
Daha önce böyle bir konu görmedim ama forumu biraz canlandırmak adına böyle bir konu açıyorum. Kurallarda uygunsuz bir şey göremedim konuyla alakalı.

Yaklaşık 1 saat önce LVBEL C5 - C5MODE isimli yeni albümünü piyasaya sürdü, benimde şans eseri Youtube Önerilenler'de karşıma çıktı.
Ben bir kaç şarkı dışında beğenmedim, özellikle Yapamam ve Gelmezsen Gelme'yi klibi ile beraber beğendiğimi söyleyebilirim onun dışında albümdeki diğer parçalar kendini tekrar ediyormuş gibi yani aynı beat üstüne farklı sözler söylüyormuş gibi geldi biraz daha drill bir şeyler beklerdim açıkçası.

Albümdekli şarkıların ortalama uzunluğu 1.5 2 dakika uzunluğunda, bence çok kötü bir olay şarkının ne ara başlayıp bittiğini anlayamıyorsun biraz daha uzun tadını tam olarak verecek bir şeyler beklerdim.
Hype beklentimi karşılamadı ve şarkılar yeterince agresif değil, Lvbel'i ben agresif tanıdım öylede devam etmeli bence.

Benim albüm hakkında fikrim bu, sizde dilerseniz fikrinizi belirtebilirsiniz.

Albümü dinlemeniz için Youtube ve Spotify linklerini bırakıyorum.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Sago ve sokrat dan bekliyorum albüm.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Yeni nasıl rap bence kötü ful autotune ve gangstalik tasliyolar ama dolmuşla geliyolar

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
12dklık albüm mü olur kardeşim. 1:05 lik bir sürede ne anlattın. BOŞ şarkıları tıraşlamış diyecem ama böylede pek dolmamış tiktok için 30saniyelik şarkılar yapacakmış utanmış sanırım 1/2 dklık çıkarmış :D

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İki üç adam arabada geçerken full ses açsın diye yapılmış baştan savma bir şey gibi duruyor. 12 dakika ne? Hadi EP falan olsa anlayacağım da albüm ya bu.

Bu tarz yapmış olmak için yapılmış şeyler de değil de gerçekten müzik yapmak için yapılan şeyler popüler olsa keşke. Gerçi rap tarafında "gerçek müzik" diye bir şeyden bahsedebilir miyiz ayrı mesele :kekw:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Neredeyse 1 saniyesi bile boş olmayan 10 dakikalık tek bir şarkı. Türk rock/metal grubu. Aylık dinleyici 411.
1647613209414.png

Neredeyse tamamı boş olan 10 dakikalık albüm. Türk rapçi (?). Aylık dinleyici 2,5 milyon.

Ondan sonra da Türkiye'de müzik niye bu kadar kalitesiz bilmem ne.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,599
Üyeler
166,240
Son üye
suatron
Top Bottom