🔥 LVBEL C5 - C5MODE Yeni Albüm Çıktı! 🔥

Sllent

80+ Gold
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
7,986
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,273
Öncelikle merhaba,
Daha önce böyle bir konu görmedim ama forumu biraz canlandırmak adına böyle bir konu açıyorum. Kurallarda uygunsuz bir şey göremedim konuyla alakalı.

Yaklaşık 1 saat önce LVBEL C5 - C5MODE isimli yeni albümünü piyasaya sürdü, benimde şans eseri Youtube Önerilenler'de karşıma çıktı.
Ben bir kaç şarkı dışında beğenmedim, özellikle Yapamam ve Gelmezsen Gelme'yi klibi ile beraber beğendiğimi söyleyebilirim onun dışında albümdeki diğer parçalar kendini tekrar ediyormuş gibi yani aynı beat üstüne farklı sözler söylüyormuş gibi geldi biraz daha drill bir şeyler beklerdim açıkçası.

Albümdekli şarkıların ortalama uzunluğu 1.5 2 dakika uzunluğunda, bence çok kötü bir olay şarkının ne ara başlayıp bittiğini anlayamıyorsun biraz daha uzun tadını tam olarak verecek bir şeyler beklerdim.
Hype beklentimi karşılamadı ve şarkılar yeterince agresif değil, Lvbel'i ben agresif tanıdım öylede devam etmeli bence.

Benim albüm hakkında fikrim bu, sizde dilerseniz fikrinizi belirtebilirsiniz.

Albümü dinlemeniz için Youtube ve Spotify linklerini bırakıyorum.



 
Sago ve sokrat dan bekliyorum albüm.
 
Yeni nasıl rap bence kötü ful autotune ve gangstalik tasliyolar ama dolmuşla geliyolar
 
12dklık albüm mü olur kardeşim. 1:05 lik bir sürede ne anlattın. BOŞ şarkıları tıraşlamış diyecem ama böylede pek dolmamış tiktok için 30saniyelik şarkılar yapacakmış utanmış sanırım 1/2 dklık çıkarmış :D
 
İki üç adam arabada geçerken full ses açsın diye yapılmış baştan savma bir şey gibi duruyor. 12 dakika ne? Hadi EP falan olsa anlayacağım da albüm ya bu.

Bu tarz yapmış olmak için yapılmış şeyler de değil de gerçekten müzik yapmak için yapılan şeyler popüler olsa keşke. Gerçi rap tarafında "gerçek müzik" diye bir şeyden bahsedebilir miyiz ayrı mesele :kekw:
 
Neredeyse 1 saniyesi bile boş olmayan 10 dakikalık tek bir şarkı. Türk rock/metal grubu. Aylık dinleyici 411.
1647613209414.png


Neredeyse tamamı boş olan 10 dakikalık albüm. Türk rapçi (?). Aylık dinleyici 2,5 milyon.

Ondan sonra da Türkiye'de müzik niye bu kadar kalitesiz bilmem ne.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,353
Mesajlar
10,513,605
Üyeler
185,259
Son üye
maxxxellass
Geri
Top